-
-

Un GrupClima superior no aconsegueix guanyar al Vic

Els homes d'Ivan Sanz va completar una excel·lent segona part que no va servir per remuntar el resultat advers

El partit es presentava complicat davant el cinquè classificat. Les ganes dels mataronins i el factor camp, però, podien ser un problema per als de Vic. A la primera part, un control de la pilota aclaparant i dos xuts en els que Pere Anton poc va poder fer, van sentenciar el partit, tot i la superioritat dels mataronins en la segona meitat. El porter Sergi Fernàndez va estar excepcional durant els darreres 25 minuts, aturant i frustrant qualsevol intent mataroní d'igualar el marcador. Finalment 0 a 2 favorable als de Vic, deixa als mataronins a l'onzena posició amb 18 punts.

El partit va començar amb domini dels de Vic. El primer avís a la porteria de Pere Anton va venir de l'estic de Roca, que amb un llançament creuat va estar a punt de sorprendre al mataroní. Poc després, Marc Navarro, el jugador més insistent de cara la porteria del Vic, va intentar un nou xut que Fernàndez refusava. Al minut 9, Roger Arnau aconseguia escolar-se a l'àrea visitant i, després de rebre una suposada falta, feia un llançament des de terra que s'estavellava al pal de la porteria de Fernàndez. Al minut 15 va arribar el 0 a 1 amb un contracop del Vic que va culminar amb un fort xut de Bancells. Tres minuts més tard, va arribar el segon gol del Vic obra de Pujadas que va escolar-se al centre de l'àrea mataronina i va llençar a plaer. Seguidament, un nou contracop del Vic va ser resolt per Pere Anton que va aturar fins a tres xuts seguits. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

En el temps de descans l'alegria al Pavelló de Cirera la va portar el Pare Noel, que va enfundar-se uns patins per fer les delícies dels més petits. Però a la pista les coses no estaven per festes. Quan va començar la segona part, semblava que als homes d'Ivan Sanz se'ls havia injectat una dosi d'adrenalina, ja que el ritme frenètic que van mostrar no va ser seguit pels de Vic. Al minut 6 de la segona, els àrbitres van assenyalar un clar penal favorable als de Mataró que Xavi Gonzàlez va fallar. Cinc minuts més tard va ser, novament, Marc Navarro qui ho va intentar amb un xut creuat que va fregar el pal de la porteria de Fernàndez. Segons més tard, novament Navarro ho intentava, però el porter del Vic no estava disposat a deixar-se sorprendre.

A la meitat de la segona part, un contracop de Bartrès i Navarro va ser aturat una vegada més pel porter Fernàndez. Tres minuts més tard, era Rocasalbas qui ho intentava des de lluny, però tampoc va materialitzar-se. Quan faltaven sis minuts va arribar el moment d'Acuña: després d'estar-se dos mesos lesionat Ivan Sanz va premiar-lo amb uns minuts de joc. Aplaudit pel seu públic, Acuña va donar, si es podia, més força a l'equip de cara la porteria del Vic. Però tampoc va poder ser. Una jugada espectacular de Navarro que va enviar una pilota alta des del mig cap fins a la posició d'Acuña, situat davant la porteria de Fernàndez, va transformar-se en una boleia que també va ser aturada per Fernàndez. Quan faltaven dos minuts, quatre xuts consecutius de Navarro i Acuña van ser aturats per Fernàndez. Arribats a aquest punt l'ensurt el va donar Jordi Bartrès, quan va caure a terra demanant l'assistència del massatgista, que va demanar el canvi del jugador. El mataroní, però, va voler seguir jugant i mig minut després va ser ell mateix qui va demanar ser substituït. Els últims instants del partit, també van ser de color mataroní, però el marcador, estàtic, va fer emportar cap a Vic els 3 punts.