Un partit d'aquesta temporada.

Un CH Mataró imparable

Els mataronins segueixen invictes i li treuen quatre punts al segon.

El CH Mataró va aconseguir una contundent victòria davant un rival directe, el Vilanova, que li permet obrir un forat de quatre punts respecte els quatre equips que el persegueixen. Els d’Albert Larrea són líders amb 13 de 15 punts possibles, invictes després de cinc jornades disputades. El partit va començar amb l’ensurt del gol visitant, empatat per Martos, i un 1-2 que avisava a navegants. Però Cantero primer i Lladó després van capgirar el marcador. A la represa, Dues dianes de Florenza en els tres primers minuts van obrir forat fins el 5-2, resultat que es convertiria amb definitiu a deu pel final amb el sisè, obra de Cusachs. Els visitants van retallar distàncies a poc més d’un minut per acabar. I Romero va fer el setè.

El compromís a la pista del Barça Lassa el proper diumenge (12.45h) pot definir l'estat dels mataronins, capaços d'obrir encara més un forat ja interessant en aquestes primeres setmanes. Els blaugrana, amb vuit punts, es troben a mitja taula i volen reenganxar-se ja que els de dalt, inclòs el segon, només tenen un punt més.