-

Maria Camino

Quatre gols de Bartrès esborren del mapa a l’Alcoy

Els jugadors del GrupClima Mataró vencen per un còmode 5 a 1 al feble Alcoy

La diada electoral i de Tots Sants va tenir el seu punt àlgid al Pavelló Municipal de Cirera. L'espectacle estava servit, i els jugadors del GrupClima Mataró van ser els protagonistes. Un magnífic partit en defensa i millor encara en atac dels homes d'Ivan Sanz van ser els ingredients de la novena jornada de l'Ok Lliga d'hoquei patins, que enfrontava el GrupClima Mataró amb el PAS Alcoy. Finalment, un contundent 5 a 1 favorable als mataronins, fa escalar als homes d'Ivan Sanz fins la novena posició gràcies als 10 punts sumats.

El partit va començar amb color mataroní. Ben aviat, els homes d'Ivan Sanz, van mostrar les seves armes a un feble Alcoy. Al minut 5 de partit, Navarro feia una passada interior a Bartrès que, mitjançant un fort xut de primeres, va estrenar la porteria de l'Alcoy. Un minut més tard, va ser Adam Puig qui es va sumar a la festa mataronina fent el 2 a 0. Quan ja s'havien jugat 9 minuts de partit, novament el tres mataroní, Jordi Bartrès, col·locava la pilota al primer pal del porter visitant signant el 3 a 0.

Amb l'eufòria mataronina la intensitat del partit va baixar i el jugador de l'Alcoy Marin es va escolar per la banda creuant una forta pilota pel segon pal que Pere Anton no va poder aturar. Amb el 3 a 1 al marcador, els àrbitres van assenyalar un penal comès sobre Jordi Bartrès. El mateix jugador va ser l'encarregat de fer el llançament de la pena màxima, tot i que en aquesta ocasió, el porter Jordi Mellado va aturar. Quan faltaven 7 minut per acabar la primera part, els àrbitres van anular un gol a Miquel Calero per considerar que la pilota no havia entrat a la porteria. La primera part, doncs, va cloure amb el resultat de 3 a 1 i amb la nota negativa de la lesió del jove Roger Arnau que va rebre un cop de pilota al turmell que li van operar el passat estiu. De moment, encara no se sap la gravetat de la lesió, però Arnau va haver d'abandonar la pista.

En la represa, Rocasalbas avisava amb un dels seus forts llançaments que va acabar estavellant-se al pal. Poc després, el mateix Rocasalbas rebia un fort cop al nas que el feia apartar-se momentàniament de la pista. La segona part no va tenir massa història fins al final d'aquesta. Una vegada més, recital dels mataronins als últims instants de partit: quan faltava un minut, novament Bartès i, mitjançant una mitja volta, aconseguia fer el 4 a 1 al marcador. Però el jove jugador mataroní encara no ho havia dit tot, i quan només faltaven 29 segons, ell mateix robava una pilota al mig de la pista. aconseguia encarar al porter i amb un fort xut anotava el definitiu 5 a 1.