-
-

Primera victòria del Mis Ibérica Mataró

Els de la capital del Maresme superen 8-5 el Lleida.

El Mis Ibérica Mataró va trencar la mala ratxa de resultats i va sumar el primer triomf de la temporada en la cinquena jornada de lliga. Va ser dissabte davant el Lleida, a qui van superar per 8-5 en un partit on brillar Marc Povedano amb quatre gols i va tornar a estar a un gran nivell Jordi Bartrès, autor de dues dianes més. El veterà jugador es col·loca segon a la taula de golejadors amb 8 dianes, només dues menys que el màxim anotador de la categoria.

El partit es va posar molt coll amunt pels mataronins amb dues dianes en els primers 7 minuts del Lleida que semblaven fer aparèixer nous fantasmes al Jaume Parera. Però Povedano va aparèixer primer per retallar diferències i després, a 11 minuts pel descans, per empatar el partit. L'equip encarrilava el matx en el darrer minut abans de marxar a vestuaris gràcies a un gol de Bartrès i al tercer de ovedano.

Amb aquesta situació, l'equip va saber controlar el matx i sentenciar al poc de començar la segona part. Primer Bartrès als tres minuts de reprendre el partit i després Marc Figa als 7'. Amb 6-2, el Mis Ibérica va saber jugar amb cap i mantenir l'avantatge fins que a vuit minuts per acabar, el Lleida retallava diferències de falta directa. Cap problema: 120 segons va tardar Eric Florenza en fer el setè gol, al que va seguir el quart de Povedano. El matx estava sentenciat a cinc minuts per acabar, tot i que els visitants encara van tenir temps de fer dos gols més per deixar el 8-5 definitiu en el marcador.