un instant del partit a Cerdanyola. Foto: J.R. Castellví

Primera victòria de la temporada pel Medicare System Mataró

Les noies guanyen 0-4 al Cerdanyola i surten del darrer lloc.

Tard o d'hora havia d'arribar, i el Medicare System Mataró va aconseguir el cap de setmana passat la primera victòria de la temporada. Després del gran partit fet davant el Manlleu, les mataronines tenien ganes de començar a sumar i sortir de la cua de la classificació. Dit i fet, l'equip va imposar-se per un contundent 0-4 que li permet agafar oxigen i posicionar-se per abandonar els llocs de perill de l'OK Lliga.

El partit va tenir força interrupcions per faltes durant la primera part entre dos conjunts que buscaven sense sort el gol. Aquest, però, no va entrar fins a la segona part. Dos minuts va tardar Aina Florenza en fer el primer per les mataronines. El partit es va encarrilar a deu minuts per acabar amb el gol d'Ona Castellví. Això va propiciar que el Cerdanyola busqués amb més força l'opció de sumar alguna cosa i les mataronines van aprofitar-ho per sentenciar a cinc minuts per acabar. Primer amb el gol de Florenza i després amb el de Marta Soler a dos minuts del final per tancar el 0-4.