Un partit del CH Mataró d'aquesta temporada.

Primera derrota del CH Mataró en lliga

Els de la capital del Maresme perden 2-4 amb el Manlleu.

Deu dies per oblidar, però que no haurien de fer encendre cap tipus d'alarma. El CH Mataró va perdre dissabte el primer partit en lliga de la temporada, per 2-4 i davant el Manlleu. Això provoca que s'encadeni una segona derrota si es té en compte l'ensopegada amb el Liceo a copa. Malgrat tot, la posició segueix sent envejable pels d'Albert Larrea, líders amb vuit punts d'avantatge respecte el quart classificat (fora de l'ascens) i cinc per sobre del segon.

El partit amb el Manlleu es preveia complicat. Primer, perquè és un dels rivals forts de la categoria. I segon, perquè els visitants necessitaven sumar per enganxar-se a la batalla de l'ascens, cosa que han aconseguit (ara són quarts empatats amb el tercer). Dit i fet, el Manlleu va sortir a per totes i ben aviat es va posar per davant en el marcador. El partit es va complicar amb dues dianes més que deixaven al descans un 0-3 contundent.

A la represa, vuit minuts van haver de passar perquè els mataronins aconseguissin retallar diferències, de la mà d'Àlex Cantero. El mateix jugador podria haver ajustat el matx, però va fallar una falta directa i poc després, el Manlleu aconseguia el quart gol. Lladó encara va poder fer el 2-4, però els mataronins ja no van poder remuntar.Romero, de fet, va errar una falta directa en un dia que no va ser dels més encertats de cara a porteria.