-
-

Pas enrere del Mis Ibérica Mataró

Els de Quim López perden 2-0 amb el Vilanova i cauen al cinquè lloc.

El CH Mataró va encaixar una segona derrota consecutiva, aquest cop davant un rival directe que li provoca un pas enrere en els seus objectius. Els de la capital del Maresme van ensopegar amb el Vilanova, amb qui ara empaten a 17 punts. Els de Quim López són cinquens i es veuen a dos punts del tercer, que marca la zona d'ascens a OK lliga.

El partit va estar ple d'interrupcions per les faltes d'un i altre equip. Entre tantes aturades, cap dels dos va trobar amb claredat la porteria del rival. Més a prop va estar el Vilanova, que va tenir un penal que no va trobar la xarxa mataronina.

A la represa, la tònica va ser la mateixa. Els locals van fallar una falta directa, però poc després anotarien el primer gol. Quedaven deu minuts pel final i encara hi havia temps per remuntar, però els mataronins no van estar gens encertats. Seria a dos minuts pel final quan els vilanovins sentenciarien amb el 2-0 aconseguit, ara sí, de falta directa.