-
-

Pas enrere del Medicare System Mataró per salvar-se

Les mataronines cauen amb un rival directe, el Vilanova.

El Medicare System Mataró va fer un pas enrere en el partit del passat dissabte, dia 22, davant el Vilanova. Les mataronines necessitaven guanyar per col·locar-se a només dos punts de la salvació i superar a un rival directe, però van acabar claudicant per 4-2 amb un contrincant just per sobre. Les mataronines segueixen cinc punts per sota de la permanència, amb l'afegit que el Vilanova, també en descens, es troba més ben posicionat a només un punt. Queden, però, jornades per intentar salvar-se.

El partit va començar amb un Vilanova que va marcar primer conscients de la importància del matx. Malgrat això, abans del descans Florenza i Carla Fontdeglòria van anotar per capgirar el marcador i marxar amb avantatge de 1-2 al descans. A la represa, en un sol minut les vilanovines van revertir la situació amb dues dianes consecutives. En els darrers instants, amb un Medicare buscant l'empat perquè un rival no s'escapés, va arribar el quart gol que va ser ja definitiu.