Un partit d'aquesta temporada.

Partidàs sense premi final pel Medicare System Mataró

Les mataronines posen contra les cordes al Manlleu però acaben perdent 3-4.

El Medicare System Mataró necessita sumar per sortir de la zona baixa de la classificació, i això no ho va poder aconseguir davant un dels equips més potents de la categoria: el Manlleu. El que sí va poder fer l'equip mataroní és agafar moral després de l'autèntic partidàs que les noies van fer davant un conjunt tant complicat. La derrota per 3-4, injusta si es té en compte el que es va veure sobre la pista, ha de servir per marcar el camí de cara a escalar posicions i col·locar l'equip on es mereix a l'OK Lliga.

El partit es va posar molt de cara, ja que després d'uns minuts de tempteig, Ona Castellví va fer el primer gol de la tarda. Les mataronines defensaven amb ungles i dents els atacs del potent conjunt de Manlleu, i a cinc minuts pel descans arribava el segon gol, obra de Carla Fontdeglòria. Les visitants, però, encara podrien retallar distàncies dos minuts més tard.

El Medicare System no es va fer enrere en les seves instencions i va sortir endolladíssim al segon quart. Tres minuts i 3-1 obra de Marta Soler. Defensivament no es deixaven espais i si s'havia d'interrompre el joc amb faltes, es feia. Les de la capital del Maresme es mantenien dempeus, fins que va arribar el 3-2 a deu minuts per acabar. Tocava patir i molt. Però passaven els minuts i el resultat no es movia. A tres per acabar, el Manlleu va demanar un temps mor ti va anar a per totes. Les visitants van tenir 20 segons d'inspiració per anotar dos gols, el de l'empat i el que capgirava el marcador, que posava el 3-4 amb poc més d'un minut per acabar. Ja no va haver-hi temps per empatar malgrat el bon partit realitzat.