-
-

Martí Casas, campió de la Copa Intercontinental amb el CP Vic

El jugador mataroní, format al CH Mataró, aconsegueix un històric títol amb els vigatans.

El jugador mataroní Martí Casas va aconseguir, amb el CP Vic, proclamar-se campió de la Copa Intercontinental d'hoquei patins celebrada la setmana passada davant el CA Huracán de Buenos Aires. Els vigatans van deixar-ho tot gairebé sentenciat en la primera part, on van aconseguir un avantatge de quatre gols que es mantindria fins el final: 5-1. El partit es va encarrilar als 6' amb el primer gol dels catalans, que als 10' ja guanyaven per 2-0 i abans del descans per 4-0.

A la segona part, els argentins van retallar diferències però no va ser suficient i l'equip de Martí Casas va tancar la golejada amb el cinquè i definitiu gol que els acredita per primera vegada en la seva història com a campions d'aquesta competició.

El jugador està tenint una participació important a un dels equips punters de l'OK Lliga aquesta temporada. Sense anar més lluny, ha participat en les 14 jornades de lliga disputades fins el moment i ha anotat 10 gols, sent el tercer màxim anotador del seu equip. També ha donat tres assistències.