L'excel·lent temporada del GrupClima clou amb un derrota

Els homes d'Ivan Sanz cauen a la pista del Cerdanyol en l'últim partit de la temporada

Els mataronins es desplaçaven a la pista del Cerdanyola amb la feina ben feta durant tota la temporada, però amb l'esperança de sortir vencedors de l'últim partit de lliga, per tancar així una segona volta d'escàndol. Només una derrota a la pista del Vigo Stick, motivava als homes d'Ivan Sanz a doblegar al quart classificat. Però un gol a falta de tres minuts per acabar el matx, va donar la victòria als locals per 3-2. Tot i la victòria, el Cerdanyola haurà de lluitar una temporada més per l'ascens des de la Primera Divisió, i el Mataró, per la seva part, ja és equip d'Ok Lliga fa quatre jornades.

El partit va començar malament: els jugadors mataronins s'esperaven el passadís de cortesia per ser els campions de la lliga 2005-2006 de la Primera Divisió, i tant els jugadors com la junta directiva del Cerdanyola s'hi van negar. A partir d'aquí la calma es va truncar: els jugadors locals van mostrar al llarg de tot el matx una duresa excessiva que va ser permesa i tolerada pel colegiat.

Amb les baixes de Roger Arnau, operat la darrera setmana, d'Orhi Labiano, lesionat en un partit de la Primera Catalana, i de Jordi Bartès, amb febre, van acusar-se al llarg del matx, on els de Mataró havien de defensar-se de les faltes dels locals. Una d'aquestes faltes, la va rebre Marc Navarro. Un cop sec al nas que el va deixar estès a terra mentre l'àrbitre assenyalava amb la mà al mataroní que s'alcés de terra ja que assegurava que no hi havia hagut contacte. Quan Navarro es va aixecar, va haver de ser atès pel metge ja que duia la cara plena de sang.

Decebuts per l'actitud dels locals, els del GrupClima van provar sort amb un penal que va llançar Ivan Acuña i va errar. Poc després, Dani Viñas avançava als locals de falta directa. Amb aquest resultat, (1-0) es va arribar a la mitja part.

Quan només s'havien jugat 3 minuts de la segona part, Adam Puig igualava el marcador amb un inesperat xut que va sorprendre Roger Fernàndez. Poc després, el mateix Fernàndez aturava un llançament de falta directe de la mà de Xevi Gonzàlez. El 2-1 va estar precedit d'un contracop de David Novell que ell mateix es va encarregar de materialitzar. L'empat a 2 va ser obra de Rocasalbas d'un altre contracop.

A falta de 4 minuts per concloure el partit, Pere Anton aturava un xut de falta directe que semblava sentenciar el partit. Però 60 segons més tard, Xavier Baucells, aconseguia la victòria per al seu equip que de poc els va servir. La golejada del Lleida al Santa María del Pilar (12-2) converteix als lleidatans en equip d'Ok Lliga esborrant així, totes les opcions que tenien els del Cerdanyola.