Eric Florenza.

El Mis Ibérica té la permanència a tocar

Els mataronins guanyen un rival directe i escalen al setè lloc.

El Mis Ibérica Mataró té la permanència a tocar, després que superés clarament al SHUM de Maçanet el cap de setmana passat. Els mataronins van golejar 2-7 en un gran partit que va permetre sumar tres punts vitals. Amb 34, l'equip de Quim López escala al setè lloc i en té tres per sobre del Vilanova, que marca el descens. La propera jornada, si es guanya i els vilanovins perden hauran aconseguit la permanència de manera matemàtica.

El partit va començar amb un equip local pressionant però sense tenir grans ocasions davant un Sergi Grané que aturava els xuts sense problemes. El primer gol va arribar als cinc minuts: Figa va ser l'encarregat d'obrir el marcador i Cantero poc després feia el segon. Els mataronins van encarrilar el matx amb un nou gol de Cantero per acabar la primera part.

A la represa els locals van retallar distàncies després que Bartrès hagués fallat, minuts abans, una falta directa. Per sort, Florenza va tallar les males sensacions amb un gol que donava tranquil·litat. Va haver-hi temps encara per una nova diana dels visitants, però al contracop l'equip de López feia mal. De falta directa va arribar el cinquè, Florenza seguia pletòric amb el sisè gol i el mateix jugador, en un refús, va anotar el seu particular pòquer de gols.

l’Avant penúltima jornada de lliga ofereix un derbi del Maresme davant l’Arenys de Munt amb molt en joc (Jaume Parera a partir de les 20.30h). Per una banda el Mataró podria certificar la permanència si guanya i el Vilanova perd. A més, en cas de victòria i derrota de l’Asturhockey a Sant Cugat podria posar-se a tres punts de l’ascens a falta de dues jornades per acabar el campionat. Per l’altre costat, l’Arenys necessita els tres punts si vol seguir en la tercera posició.