Jordi Bartrès va tornar a veure porteria.

El Mis Ibérica no carbura: derrota amb el penúltim

Els mataronins perden 5-2 amb el GEIEG.

El Mis Ibérica Mataró no carbura. L'equip de Quim López, que va arrencar la pretemporada amb la il·lusió de lluitar per les posicions d'ascens, segueix anclat a la zona baixa i amb més derrotes de les esperades. Aquest cap de setmana els mataronins van perdre per 5-2 amb el GEIEG, un rival que és penúltim i que ara s'acosta a només un punt dels de la capital del Maresme. La reacció ha d'arribar el més aviat possible no ja per mirar a la zona d'ascens, sinó per no patir en llocs de perill.

El partit va començar amb un conjunt gironí més encertat que va necessitar menys de cinc minuts per fer el primer gol. Marc Povedano, però, empatava a 12' per acabar el primer temps. El resultat ja no es va moure fins el final del primer període.

A la represa, els locals van obrir forat amb el 3-1, respost minuts després per Povedano de penal. El partit estava ajustat i el Mataró tenia opccions de rescatar alguna cosa de profit, però en els últims dos minuts l'equip va rebre un 4-2 letal que es va amplira al cinquè a pocs segons pel final.