El CH Mataró va llançat. Foto: R.Gallofré

El Mis Ibérica Mataró torna al camí de la victòria

Els de Quim López trenquen la dinàmica negativa davant el Vilafranca.

El Mis Ibérica Mataró té moltes coses a dir aquesta temporada i dissabte ho va demostrar. L'equip venia de dues derrotes seguides, la segona inesperada per ser davant un rival de la zona baixa, però això no els ha apartat del seu objectiu: llutiar per l'ascens a OK Lliga. Els de la capital del Maresme van superar al Vilafranca per 4-2 i segueixen quarts a només un punt del tercer classificat.

El partit va començar molt malament pels interessos dels mataronins, que se van trobar amb un gol matiner als tres minuts i que a l'equador de la primera part perdien per 0-2. Un resultat nefast pels interessos dels de López, que van marxar al descans amb molta feina per fer.

A la represa, l'equip es va posar a treballar de valent i va empatar al poc de començar amb gols de Montero i de Florenza. Seria Jordi Bartrès l'encarregat de capgirar el marcador amb el 3-2 i donar un color molt més bonic al partit. En el tram final, un segon gol de Montero sentenciava el matx.