Un instant del matx. Foto: JR Castellví

El Mis Ibérica Mataró torna a guanyar i no perd de vista els primers llocs

Els de la capital del Maresme superen 3-1 al Shum, un rival directe.

El Mis Ibérica Mataró va tornar a guanyar, aquest cop davant un rival directe com és el Shum Maçanet. Els de Quim López, que van donar la gran sorpresa en vèncer la setmana passada al Palafrugell, líder invicte fins aleshores de la categoria, van seguir amb la bona dinàmica de resultats i dissabte es van imposar per 3-1. El resultat els permet empatar i superar en la classificació al propi Shum i seguir a quatre punts del segon i tercer classificat, que van guanyar i mantenen el marge respecte els mataronins, actualment novens això sí.

El matx es va posar de cara amb el jugador més en forma en aquest inici de temporada, Jordi Bartrès. El veterà integrant de l'equip està millor que mai en aquesta segona etapa al club i ho demostra amb lideratge i sobretot gols. Amb la seva diana als deu minuts es va arribar al descans.

A la represa, El Shum va tardar 6 minuts en empatar el matx amb una falta directa. La resposta arribava dos minuts més tard amb una bona acció finalitzada per  Àlex Cantero. El partit va tenir ocasions a ambudes bandes i en el tram final, Bartrès de falta directa va sentenciar amb el 3-1 a pocs segons perquè acabés el partit.