El Mis Ibérica Mataró perd en un partit boig

Els de Quim López cauen a casa per 7-8 amb l'Asturhockey

El Mis Ibérica Mataró encara no sap el que és guanyar en lliga després de tres jornades, i això que ha fet mèrits per aconseguir-ho. Després de dos empats en les dues primeres jornades amb equips de primer nivell, els de Quim López van perdre el dissabte a casa per 7-8 davant l'Asturhockey en un partit boig que va tenir una quinzena de gols. El més dolorós per als de la capital del Maresme va ser perdre quan guanyaven a cinc minuts pel final.

El partit es va posar de cara pels mataronins als cinc minuts amb un gol de Marc Povedano, però en un marge de tres minuts, els visitants van posar-se per davant en el marcador. Povedano de nou a quatre minuts pel descans va tornar a empatar el matx. L'alegria duraria poc al Jaume Parera, ja que els asturians tornaven a posar-se per davant just abans d'acabar el primer temps.

El Mis Ibérica no es va donar per vençut i va buscar la reacció a la represa. Ni el 2-4 dels visitants als dos minuts de reprendre el partit van frenar les aspiracions dels mataronins. Figa de penal i Bartrès de falta directa van empatar, i als deu minuts Cantero posava per davant al conjunt local. Dos minuts després empatava Pedro però Bartrès tornava a posar per davant els mataronins. El mateix jugador signava un hat-trick amb el 7-5. I llavors va arribar la davallada.Tres gols en tres minuts van posar per davant a l'Asturhockey. Encara hi havia 120 segons per reaccionar, però ja va ser massa tard.