Un partit d'aquesta temporada.

El Mis Ibérica Mataró ja carbura i torna a guanyar

Els de Quim López s'imposen 2-6 al Raspeig.

El Mis Ibérica Mataró ja carbura. L'equip, que ha tingut un inici de temporada complicat amb rivals durs i alguna derrota inesperada, va sumar dissabte la segona victòria de la temporada, aquest cop a la pista del Raspeig. Els de Quim López ja comencen a mirar cap amunt una vegada més i sembla que mica en mica van conjuntant els nous jugadors i idees del tècnic.

El partit era clau per intentar no perdre la pista als primers calssificats, i Eric Florenza va anotar el primer gol als set minuts. El domini dels de la capital del Maresme era evident i abans dels deu minuts, Bartrès tornava a veure porteria per obrir forat. Va ser en aquest moment quan va començar el festival de Marc Povedano. Dues dianes seves, la segona a dos minuts del descans, deixaven un 0-4 contundent al marcador.

A la represa, el Raspeig va retallar distàncies als cinc minuts de començar, però el tercer gol de Povedano ho deixava tot sentenciat a un quart d'hora per acabar. Encara hi hauria temps per un segon gol d'Eric Florenza i perquè els locals, a cinc minuts pel final, anotessin el 2-6, resultat ja definitiu.