Un partit d'aquesta temporada.

El Mis Ibérica guanya i recupera posició d'ascens a OK Lliga

Els mataronins van imposar-se 4-1 al Rivas Las Lagunas.

El Mis Ibérica Mataró sabia que era una jornada clau per recuperar una posició en la fase d'ascens a OK Lliga. Tenien un partit a priori assequible a casa amb el Rivas Las Lagunas i dos rivals directes com Alcobendas i Sant Cugat s'enfrontaven entre ellos. Els de Madrid van perdre, els mataronins van golejar i això col·loca els de Quim López en tercer lloc amb un punt més respecte el quart.

Els mataronins van haver de treballar de valent per endur-se un triomf que no es va certificar fins el tram final de partit. A la primera part, de fet, partit equilibrat que va caure de manera parcial de part dels de la capital del Maresme gràcies un gol de Jordi Bartrès.

Al poc de començar la represa, però, els visitants empataven el matx. Això no va canviar la determinació dels mataronins, que amb un gol de Molist a un quart d'hora pel final van tornar a avançar-se al macador. En els últims minuts, Bartrès i Florenza van sentenciar el partit per 4-1.