Un partit d'aquesta temporada.

El Medicare System Mataró segueix sense sumar

Les mataronines perden 0-4 amb el Bigues i Riells.

El Medicare System Mataró segueix sense trobar la tecla per sumar els primers punts de la temporada. El conjunt mataroní tornava a competir a casa en la quarta jornada de lliga, però va ensopegar per un clar 0-4 amb un Bigues i Riells superior. L’equip de la capital del Maresme es troba cuer amb 0 punts, però conscient que un parell de victòries permeten pujar a la zona tranquil·la. El matx de dissabte no va tenir molta història. Després d’un primer tram de partit igualat, dos gols en un minut van posar coll amunt el matx (0-2). A la represa, la sentència no va arribar fins a tres minuts pel final amb el tercer gol i, a mig minut per acabar, el quart.

El proper compromís del Medicare System Mataró serà el 19 de novembre a casa (18.15h) davant el Manlleu. La jornada prevista per aquest cap de setmana no es disputarà fins el gener, quan l’equip faci ‘tour ‘per Madrid.