-
-

El Medicare System Mataró s'allunya de la Copa de la Reina

Derrota davant un rival directe.

El Medicare System Mataró va perdre el dimarts davant l’Sferic Terrassa un partit que havia de ser clau per intentar acostar-se a les posicions de Copa de la Reina. El resultat de 4-2 deixa l’equip a cinc punts del vuitè lloc. això se suma a que les mataronines van empatar 1-1 el cap de setmana passat amb l’Alcorcón.

El partit va ser força igualat entre dos conjunts que busquen assegurar ser entre els vuit primers de la classificació. Als cinc minuts va marcar l'Sferic Terrassa, però a l'equador de la primera part va arribar l'empat, obra d'Anna Florenza. Abans del descans, les egarenques tornaven a avançar-se amb el 2-1.

A la represa el partit semblava complicar-se als sis minuts amb el hat trick de Puertas, que anotava el 3-1. En la jugada següent, per sort, Carla Fontdeglòria retallava distàncies. Quedava un quart d'hora, però les mataronines no van trobar porteria i a un minut pel final, Puertas va fer el seu quart gol i va tancar el resultat amb el 4-2 definitiu.