-
-

El Medicare System Mataró perd davant el Bigues i Riells

Derrota per 2-0. L'equip segueix en descens.

El Medicare System Mataró no va poder sumar tres punts importants i el dissabte va perdre per 2-0 davant el Bigues i Riells, un dels equips forts de la màxima categoria de hoquei patins. Les mataronines es troben en zona de descens i necessiten encadenar diverses victòries consecutives si volen mantenir les opcions de permanència, però aquest cap de setmana no va ser possible aconseguir la victòria.

El partit va ser equilibrat, però la qualitat de les locals es va imposar en moments puntuals. En la primera part un gol a l'equador va posar per davant el Bigues i Riells. Amb aquest resultat es va arribar al descans. A la represa, el 2-0 va acabar de deixar sense força al Medicare que no tenia opcions i que quan arribava a porteria no estava encertat. De fet, es van fallar inclús jugades a pilota aturada que podrien haver ajustat molt més el partit.

L'equip es troba en zona de descens directe amb només 12 punts i a cinc de la permanència. El tram final de temporada serà més decisiu que mai per un equip que fins ara s'havia mantingut sense problemes des que va arribar a l'OK Lliga.