Una acció del partit. Foto: Joan Ramon Castellví.

El Medicare System Mataró no pot amb el Palau

Les mataronines perden 5-2 en l'estrena d'una nova temporada a OK Lliga.

El Medicare System Mataró no va poder sumar els primers punts de la temporada a casa davant el Palau de Plegamans. Les noies de la capital del Maresme estrenaven el seu tercer curs a la màxima categoria estatal davant un dels rivals més forts de la categoria, i van acabar claudicant per 5-2 un partit que no van poder dominar en cap moment. Només en el tram final les mataronines van poder ajustar un resultat que les deixa sense sumar en la primera jornada de lliga.

El partit va estar en mans del conjunt visitant que als set minuts va anotar el 0-1. Les mataronines no trobaven forat en la defensa del Palau i els minuts anaven passant sense que s'aconseguís empatar. En els últims sis minuts el partit va acabar vist per sentència. El segon gol de les visitants va ser un cop dur per a les mataronines, que encara veurien com entre el 16' i el 20' arribarien dues dianes més que mataven el matx: 0-4.

A la represa, tot i un gol d'Ona Castellví de penal, res semblava canviar el guió previst. A cinc minuts per acabar, el Medicare System encara tindria temps d'anotar una nova diana mitjançant Xantal Piqué, però no serviria de res perquè 20 segons després el Palau de Plegamans aconseguiria fer el 2-5 definitiu.