3O3A0152
3O3A0152

El Medicare System Mataró empata a casa davant l'Alcorcón

Dos rivals directes per entrar a Copa de la Reina es reparteixen els punts.

El Medicare System Mataró tenia una bona ocasió per acostar-se a les posicions que donen dret a jugar la Copa de la Reina, però va acabar empatant a casa 1-1 amb un contrincant, l'Alcorcón, que també busca el mateix. El repartiment de punts deixa a les mataronines a tres punts del vuitè lloc que dóna dret a jugar la competició del KO.

El matx va estar marcat per les interrupcions i el joc travat. Passats vuit minuts van ser les visitants les que van marcar en una falta directa. La reacció de les mataronines no acabava d'arribar i es va marxar al descans amb desavantatge al lluminós.

A la represa, Ona Castellví va donar ales a les mataronines amb l'empat de penal, però el gol seria ja definitiu. L'equip no va poder transformar cap més ocasió en els 12 minuts que restaven i l'Alcorcón va tenir una falta directa que va fallar i que hauria significat la derrota de les de la capital del Maresme.