El GrupClima trava l'ascens al Lleida

El pal de la porteria lleidatana evita un resultat d'escàndol

El partit que enfrontava el primer classificat (GrupClima Mataró) i el tercer, Lleida, va estar molt travat a causa de la multitud de faltes que es van succeir ininterrompudament al llarg de tot el matx. Els jugadors del Lleida, molt nerviosos per por a deixar escara l'ascens van mostrar un joc excessivament dur que els de Mataró van saber aguantar molt bé. Van ser els de Mataró els qui van estrenar el marcador i finalment els qui es van endur els tres punts. Amb el 4-2 definitiu, els de Lleida es juguen l'ascens la propera jornada, a casa seva, davant el Santa Maria del Pilar, cuer de la categoria i amb poques opcions de donar al sorpresa a Lleida. I els mataronins, visitaran la pista del Cerdanyola, que encara té possibilitats d'ascens, sempre i quan el Lleida perdi a casa, i ells aconsegueixin sumar els tres punts davant els d'Ivan Sanz.

Quan s'havia jugat tant sols un minut de partit, el porter mataroní Pere Anton va haver de fer la seva primera intervenció que va deixar amb la boca oberta el públic assistent. Al minut 4 de la primera part, Xevi Gonzàlez foradava la porteria lleidatana des del punt de penal. Poc després, el mateix capità mataroní s'aventurava a fer un contraatac que acabava estavellant-se al pal de la porteria visitant. Al minut 13 de la primera part, l'àrbitre va assenyalar un clar penal sobre el jove Bartrès, que ell mateix es va encarregar de llançar. Una vegada més, el porter visitant aturava l'intent de gol. Seixanta segons més tard, un penal a favor del Lleida va ser aturat perfectament per un Pere Anton molt concentrat al llarg de tot el partit.

L'empat va venir de la mà de Soteras qui, de falta directe, va sorprendre al porter mataroní. Quan només faltaven 5 minuts per acabar el primer temps, Acuña llançava una pilota enverinada que acabava estavellada al travesser de la porteria del Lleida. Segons després, el mateix Acuña i Bartrès, iniciaven una jugada combinada des de la seva pròpia porteria, fent una magistral paret, que acabava el gol de la mà del jove jugador. En l'últim minut de la primera part, una multitud de xuts per part de jugadors mataronins van desconcertar al porter del Lleida, tot i que no es va aconseguir materialitzar cap tir.

En la represa Bartrès va ser el primer en sorprendre novament el porter lleidatà. Un fort xut, que el porter va aturar amb el casc va ser recollit per Ivan Acuña, que va llançar la pilota directament fora. Per al minut 11 de la segona part, el mateix Acuña va fer un fort llançament des del mig del camp, que el jove Bartrès va enganxar d'esquenes a la porteria, fent un espectacular gol que establia en 3 a 1 al marcador. Poc després, Acuña i Rocasalbas feien una nova jugada combinada que novament acabava estavellada al travesser. Posteriorment, l'àrbitre va anular un gol a Rocasalbas per una suposada falta al porter.

A falta de 8 minut per acabar el matx, Marc Navarro va aconseguir el 4 - 1 amb un fort xut a l'escaire esquerre de la porteria lleidatana. El 4 a 2 definitiu, va venir precedit de 4 xuts per part dels jugadors del Lleida que Pere Anton va aturar amb dificultats, i el cinquè i definitiu, va acabar al fons de la porteria entre una gran confusió. L'última jugada del partit, va venir de la mà de Bartrès, qui va fer dues mitges voltes davant la porteria del Lleida, amb intenció d'enganyar el porter, i el potent xut va rebotar, per enèsima vegada, al pal de la porteria.