M.C.

El GrupClima tomba el Vilafranca i es situa setè

Els homes d'Ivan Sanz mostren un bon joc davant un arbitratge nefast

Treballada victòria del GrupClima Mataró a la pista del Vilafranca (1 a 3). Els mataronins que es presentaven al matx amb la baixa de Ferran Formatjé, i amb Xavi Gonzàlez amb febre, van aconseguir doblegar el Vilafranca amb l'agravant de la nefasta actuació arbitral. Finalment, dos gols de Marc Roca i un de Roger Rocasalbas, van donar els tres punts als mataronins que se situen setens a la classificació amb 6 punts.

El partit va estar marcat per la igualtat entre ambdós equips. Al minut 15 de la primera part, els àrbitres van assenyalar una falta directe favorable als de Mataró que Xavi Gonzàlez va llançar i Torelló va aturar. Amb l'empat a zero, el partit seguia igualat i la bona actuació d'ambdós porters van evitar que els gols pugessin al marcador. Va ser quan faltaven sis segons per finalitzar la primera meitat, que es va produir una polèmica jugada: Camprubí rebia un cop d'estic involuntari que no li provocava ni la pèrdua de l'equilibri, aconseguia endur-se la pilota, i en errar en llançament gràcies a una bona intervenció de Roger Fernàndez, els àrbitres van assenyalar falta directe favorable al Vilafranca que el mateix Camprubí transformava fent l'1 a 0.

En la represa, quan només s'havien jugat pocs segons, els àrbitres van assenyalar una falta directe favorable al Mataró que Roger Rocasalbas enviaria al pal. A la jugada següent, una falta directe favorable al Vilafranca era llançada per Camprubí i aturada per Roger Fernàndez. Als 5 minuts, era Marc Roca qui s'estrenava en el seu compte particular amb un fort xut que sorprenia Torelló i establia l'empat al marcador (1-1). Quan faltaven deu minuts per a finalitzar el matx, una altre jugada polèmica va crispar els ànims mataronins: l'estic de Marc Roca quedava enganxat al patí d'un jugador del Vilafranca que aconseguia marxar amb la pilota, i els àrbitres van mostrar blava directe a Roca davant la sorpresa de la banqueta maresmenca. La falta directe va ser llançada per Anguita, i va anar fora. Després, Rocasalbas aconseguiria fer l'1 a 2 després de recuperar un rebot d'un xut que ell mateix havia fet. A falta de tres minuts, novament Marc Roca tornava a anotar gràcies a un mil•limetrat xut creuat, aconseguint l'1 a 3 i sentenciant el marcador.