-
-

El GrupClima tomba al Vigo i s'allunya de la zona de descens

Els d'Ivan Sanz es mostren molt superior a un Vigo Stick molt dèbil

Interessant partit el que es va viure el passat dia 27 al Pavelló Municipal de Cirera. Un GrupClima Mataró radiant va eliminar del mapa per un clar 4 a 1 a un fluix Vigo Stick que no va tenir cap opció. Amb aquesta victòria, els mataronins s'allunyen de la zona de descens, sumant un total de 23 punts, dos més que l'Alcoi, el tecer per la cua.

El partit va començar amb un descarat domini de la pilota per part dels homes d'Ivan Sanz. Tot i el control de l'esfèric per part dels homes d'Ivan Sanz els xuts es succeïen per part d'ambdós equips. El primer en provar-ho va ser Cortijo qui amb un xut llunyà va provar de sorprendre Pere Anton sense sort. Un minut més tard era Rocasalbas qui s'aventurava a l'àrea del Vigo amb un xut creuat que va anar fora per poc. Al minut 12 de la primera part va arribar el primer gol de mans de Xevi Gonzàlez qui rebia una pilota que Marc Navarro, després d'una espectacular jugada individual, no va poder controlar. Amb l'1 a 0 els mataronins es van créixer a la pista i va començar un autèntic recital de xuts que Albert Balagué evitava com podia. Un minut més tard del gol, Navarro aconseguia el segon per als mataronins gràcies a un llançament de falta amb el que va enganyar a tots els jugadors, inclosos els del seu propi equip, fent que la pilota s'escolés fins al fons de la porteria de Balagué. Quan faltava un minut per acabar la primera meitat, els àrbitres assenyalaven un penal sobre Manolo, que Brandoni es va encarregar de llançar, enviant la pilota molt desviada de la porteria de Pere Anton. En l'últim suspir de la primera part, el Vigo Stick ho tornava a intentar però el porter mataroní, molt atent, refusava la pilota.

En la represa, quan s'havien jugat 4 minuts, un penal aquesta vegada favorable al Mataró era fallat per Xavi Gonzàlez. Cinc minuts més tard, era Escudero qui errava en un llançament de pena màxima. Al minut 10, una bonica jugada combinada entre Marc Navarro i Roger Rocasalbas acabava amb un xut de l'últim que Balagué aconseguia aturar amb molta dificultat. Un minut més tard, Marc Navarro llançaria una falta directe comesa sobre el mateix jugador, i veuria com Balagué frustraria el que podia haver sigut el 3 a 0.

El vertader espectacle va començar quan faltaven 5 minuts per al final. Primer era Navarro qui recuperava una pilota dins de la seva pròpia àrea i fent una llarga passada sobre Ivan Acuña aquest aconseguia un mil·limètric xut creuat que s'escolava al fons de la xarxa fent embogir el public del Pavelló de Cirera. Amb el 3 a 0, va arribar el torn de rèplica per al Vigo Stick que va aconseguir retallar distàncies amb un xut molt llunyà de Brandoni que sorprenia Pere Anton. Però els mataronins encara no ho havien dit tot, i a falta de 20 segons, era Rocasalbas qui prenia la pilota a l'àrea de Pere Anton i, recorrent tota la pista, es plantava davant de Balagué i enganyant-lo aconseguia el definitiu 4 a 1.