-
-

El GrupClima suma els tres primers punts i goleja al Tenerife

Roger Arnau torna a la pista després de la seva lesió i Ivan Acuña disposa de més minuts a la pista per demostrar la seva qualitat

S'esperava un partit emocionant ja que cap dels dos equips que s'enfrontaven havien sumat cap punt aquesta temporada. El Tenerife visitava Mataró amb tota la intenció d'estrenar-se i els mataronins no tenien cap intenció de deixar-se doblegar per un equip enganyós, ja que la classificació d'enguany no té res a veure amb la de l'any passat quan el Tenerife va arribar a jugar la Final Four per a la Copa del Rei. Així doncs els homes d'Ivan Sanz van dominar el joc al llarg del partit, molt ben col·locats en defensa i amb un Pere Anton estel·lar, i van aconseguir un bon resultat que podria haver sigut major: 6 a 1.

El partit va començar amb un ritme molt intens, amb jugades molt ràpides per part dels dos equips, però va ser el Tenerife qui primer es va aventurar amb un llançament fortíssim cap a la porteria mataronina que un Pere Anton brillant va refusar. Al minut 7 de joc Joan Miquel Calero feia un llançament cap a la porteria del Tenerife i l'argentí Nicolletti refusava la pilota amb problemes i el rebot l'aprofitava el jove Bartrès per estrenar el marcador. Arribats a aquest punt, l'àrbitre va ensenyar tarja blava directe a Navarro i a Jordi Creus (del Tenerife) per un xoc fort entre els dos. Navarro va ser substituït pel jove jugador Roger Arnau, rebut amb forts aplaudiments, que tornava a la pista després de la seva llarga lesió en la que va haver de ser operat del genoll. Amb l'1 a 0 va arribar el moment de Rocasalbas: el jugador mataroní va mostrar al públic un recital de llançaments continuats que Nicolletti aturava amb certa dificultat. Al minut 15 després d'una jugada magistral del mateix Rocasalbas, la pilota arribava a l'estic de Bartrès i aquest s'encarregava de fer el 2 a 0. A continuació, Calero va aventurar-se amb un fort llançament que Nicolletti refusava amb la mà perquè novament Rocasalbas afuselles la pilota tot i que el porter del Tenerife la va tornar a refusar, aquest cop, amb el peu.

Arribats a aquest punt Ivan Acuña entrava a la pista enmig d'una gran ovació del seu públic que es pregunta perquè el màxim anotador de les dues darreres temporades disposa de tan pocs minuts a la pista. Acuña, que va mostrar novament la seva enorme qualitat a la pista, i tallant una jugada d'atac del Tenerife va escapar-se fins a col·locar-se sol davant la porteria de Nicolletti, va foradar novament la porteria visitant establint el 3 a 0. Amb aquest resultat es va arribar al merescut descans.

En la represa, quan només s'havien jugat 30 segons, Ivan Acuña tornava a fer gala de la seva punteria i anotava el 4 a 0 després d'escapar-se d'un defensa i quedant-se davant d'un jugador del Tenerife, Acuña feia mitja volta i anotava un espectacular gol. Dos minuts més tard arribava el gol de qui més ho va intentar: un espectacular gol de vaselina de Rocasalbas establia el 5 a 0 al marcador i deixava el partit sentenciat. Al minut 4 de la segona part, els àrbitres van assenyalar un penal a favor dels de Tenerife que Jordi Creus es va encarregar de transformar. Amb el 5 a 1, primer Acuña i després Xavi Golzález van fallar dues faltes directes que haurien permès als mataronins avançar-se més al marcador. Tot i això, els de Tenerife no van tenir massa més sort, ja que al minut 15 l'àrbitre tornava a assenyalar un penal pels de Tenerife després que Rocasalbas toqués la pilota amb el peu, i Pere Anton, novament, aturava l'intent de Sànchez.El 6 a 1 va venir de la mà de Xevi Gonzàlez, que va fer una jugada espectacular per darrera la porteria i feia entrar la pilota dins de la porteria després de passejar-la per davant de la porteria.