El partit va ser més complicat del que diu el marcador

El GrupClima pren la directa cap a l’OK lliga

Els homes d'Ivan Sanz guanyen per 5-0 a un Areces que no els va posar les coses gens fàcils

El GrupClima és líder en solitari després de guanyar a l'Areces (5-0). A més, el Girona (segon classificat) va empatar amb el Vila-Seca (novè a la classificació) i el Lleida va tornar a perdre, aquest cop amb el VigoStick. D'aquesta manera els homes d'Ivan Sanz es col·loquen primers a la classificació i més aprop de l'ascens a l'OK lliga.

La primera part del partir no va aportar gran cosa, una mostra clara n'és el resultat que al descans era de 0-0. L'Areces va començar amb la defensa molt ben armada cosa que el GrupClima ja esperava. El porter visitant va tenir una excel·lent actuació en el primer temps fent unes parades excepcionals i evitant que el seu equip marxés al descans amb un resultat d'escàndol. A més, en aquest temps hi va haver un penal a favor de cada equip que van ser aturats pels corresponents porters.

Passat el descans, el partit seguia igual de travat. Algú havia d'obrir la llauna i el GrupClima en tenia ganes. Quan faltaven 17 minuts per acabar el partit, Batrés feia un xut impressionant, que el porter local aconseguia aturar, però el primer, molt atent, va agafar el rebot i va establir l'1-0 en el marcador. Arribats a aquest punt l'Areces va fer alguns canvis en les seves files que no els van afavorir del tot. Passats dos minuts del gol de Bartrés, Rocasalbas anotava pel Mataró amb un impressionant xut que va treure les teranyines de la porteria de l'Areces. A falta de 14 minuts pel final, Acuña recuperava la pilota al mig del camp, i tot i rebre dos faltes, va seguir amb la directa, va driblar al porter i signava el 3-0. El quart gol dels mataronins també va ser obra d'Acuña. Finalment, Rocasalbas, no satisfet amb el resultat, va acabar establint el 5-0 definitiu, que suma tres punts al GripClima i el col·loca al més alt de la classificació amb 43 punts, per sobre del Girona que en té 41.