El GrupClima perd i encadena tres derrotes a l’Ok Lliga

Els homes d'Ivan Sanz cauen a la pista del Vic per 5 a 1

Els mataronins no han començat amb bon peu la seva trajectòria a l'Ok Lliga. Primer van caure a la pista del Blanes per 5 a 1, després a casa amb el Noia per un ajustat 5 a 6 i en la tercera jornada, a la pista del Vic els mataronins van caure per 5 gols a 1. Un partit que mostra un resultat massa diferenciat pel que va ser el joc dels mataronins que no van merèixer guanyar però tampoc perdre per tanta diferència.

La primera part va començar malament per als de Mataró. L'àrbitre va assenyalar una falta directe que Bartrès es va encarregar de llançar i el porter del Vic, d'aturar. Tot i el cop, els mataronins van començar a dominar el joc amb una defensa molt ben armada però, com la tònica del joc dels de Mataró en aquest començament de lliga es va repetir: la falta d'encert de cara a porteria. Així, a falta de 4 minuts per finalitzar la primera part, els de Vic van estrenar el marcador en un contracop que va deixar totalment batut al jove porter David Calonge que debutava a l'Ok Lliga.

En la represa, quan només s'havien jugat 3 minuts Ivan Acuña estavellava un fort xut al travesser. Un minut més tard, el Vic tornava a anotar aprofitant un mal refús de Calonge. Poc després, el jove porter mataroní es lesionava després d'aturar una pilota, causant-li una estirada a la cama que els metges suposen que serà un trencament muscular.

Amb el 2 a 0, i Calonge lesionat, Pere Anton s'encarregava de defensar la porteria mataronina. Però a falta de 8 minuts per al final del partit, el jugador del Vic, Borja, en una jugada personal anotava el 3 a 0. Segons després, els àrbitres van assenyalar un clar penal sobre el capità mataroní Xevi Gonzàlez, que ell mateix es va encarregar de transformar. Amb el 3 a 1, els mataronins van perdre el control del partit, i la impaciència de voler fer el 3 a 2 va causar problemes als homes d'Ivan Sanz. Així doncs, els de Vic, a falta de 5 minuts, van aconseguir fer el 4 a 1, en una jugada dubtosa en la que els mataronins demanaven una falta en atac. Finalment, a falta de 3 minuts, els de Vic van sentenciar el partit anotant el 5 a 1.