El GrupClima perd a Vilanova

Els homes d'Ivan Sanz perden 4-2 amb el Vilanova tot i arribar al descans amb el resultat favorable de 2 a 0

El partit que diumenge passat va mesurar les forces del nouvingut GrupClima a l'Ok Lliga i del totpoderós Vilanova no va deixar massa bon gust de boca als de Mataró. Una bona primera part feia esperar el millor als mataronins: però la truita es va girar a la segona meitat i els de Vilanova van aconseguir imposar-se per 4 gols a 2.

Quan la victòria ja era coll avall va venir la gerra d'aigua freda. En la primera part, els homes d'Ivan Sanz van mostrar el seu millor joc: dominant clarament als jugadors del Vilanova van aconseguir avançar-se al marcador. Va ser Jordi Bartrès qui, en una mitja volta, va sorprendre el porter del Vilanova que poca cosa va poder fer per aturar el que seria el primer gol del partit. Poc després, va ser Ivan Acuña qui, en un llançament de falta directa, va anotar el segon per als de Mataró. Amb el resultat favorable (0-2) es va arribar al descans.

En la represa un canvi de joc per part dels jugadors del Vilanova van sorprendre als mataronins. L'excessiva agressivitat i el canvi de ritme van provocar que els locals aconseguissin anotar 4 gols en poc temps. Amb el 4 a 2 al marcador es va arribar al final del partit.

Una pretemporada que no s'acaba

Quan ja s'havia anunciat que la pretemporada per al GrupClima havia arribat al seu punt i final, arriba una nova convocatòria per, ara si, el darrer partit abans de començar la lliga: serà el proper dimceres dia 6 de Setembre, a les 21.00 h al Pavelló de Cirera. En aquest enfrontament, els mataronins rebran la visita de Geieg de Girona.