El GrupClima perd 4 a 0 amb el Barça

Els homes d'Ivan Sanz mostren un bon joc a la pista blaugrana tot i que la diferència de nivell fa que els barcelonins s'emportin els 3 punts

Es va plantejar un partit a la defensiva i la tàctica no va anar malament. El tot poderós FC Barcelona ha guanyat tots els partits disputats i l'objectiu dels mataronins era evitar una golejada per part dels blau grana. Errades en moment clau, com un llançament de penal o en contracops, van permetre els actuals campions de l'Ok Lliga sumar una nova victòria. Al final, 4 a 0.

El partit es va posar ben aviat de cara als interessos del Barça. Als 4 minuts de joc, Borregan estrenava el marcador per als de Barcelona en una jugada personal. En aquest moment, els jugadors mataronins van mostrar un molt bon joc que els va permetre disposar d'algunes oportunitats que no es van aconseguir materialitzar. En la primera meitat, Jordi Bartrès va errar en un llançament de penal que hauria pogut canviar el ritme del partit. La intensitat del joc va provocar que no es veiés cap gol més fins a falta d'escassos segons per finalitzar la primera part: en una jugada d'atac dels mataronins que el porter blaugrana va aturar amb el casc, la pilota va quedar morta i els blaugrana van aprofitar per fer el 2 a 0 ja que els mataronins estaven totalment bolcats a l'atac. Amb el 2 a 0 es va arribar al descans.

En la represa, Pere Anton que ja havia fet tot un recital d'aturades va seguir en la seva línia. Una bona mostra del joc de Pere Anton es va veure al minut 2 de la segona part, quan els àrbitres van assenyalar un penal favorable als barcelonins, que el porter mataroní va aconseguir aturar. El porter barcelonista no va tenir menys protagonisme, ja que va aturar fins a 3 pilotes amb el casc, i en una jugada personal d'Acuña, quan aquest ja s'havia desfet del porter i es disposava a llençar, el blaugrana va estirar-se enrere i va frustrar novament la intenció del mataroní.

Al minut 10 de la segona meitat David Paez, en un contracop, va avançar novament als barcelonistes en el marcador. La sentencia del partit va arribar de la mà de López que va anotar el definitiu 4 a 0. El cansament acusat dels jugadors mataronins va provocar un lleuger descens en la intensitat del partit tot i els numerosos canvis que va fer Ivan Sanz. La nota negativa del partit va arribar quan faltaven 4 minuts per al final: després d'un xut dels blau grana, Pere Anton va quedar estirat al terra i els àrbitres no van aturar al joc, per tant, els barcelonistes van seguir amb la seva jugada d¡atac, Fruit de la impotència, Xevi Gonzàlez va agredir a un jugador del Barça que va tornar l'agressió al mataroní. La decisió arbitral va accelerar els nervis dels mataronins: tarja groga a Gonzàlez i falta directe dels de Barça. Novament, Pere Anton, aturava l'intent barceloní.