-
-

El GrupClima no agrada en el primer partit al Pavelló de Cirera

Els homes d'Ivan Sanz reben una golejada per part del CE Noia Freixenet (3-7)

El passat dissabte 15 de setembre el GrupClima Mataró estrenava la temporada 2007-2008 al Pavelló de Cirera. El partit enfrontava als mataronins amb el CE Noia Freixenet. Però l'equip no va respondre a les expectatives que s'havien posat sobre ell i va encaixar 7 gols i només en va poder marcar tres. L'equip en general va demostrar que la posta a punt encara no s'ha completat.

El partit va començar amb domini del CE Noia. Al minut dos de partit Pere Varias aconseguia el primer gol pels visitants. Poc després una combinació entre Formatjé i Rocasalbas acabava amb un potent xut del primer que sortia desviat de la porteria de Gil. Al minut 12, era Feixas qui agafant el rebot d'una aturada de Fernàndez aconseguia fer el 0 a 2. Poc després, una falta directe favorable al Mataró era llançada pel capità Xavi Gonzàlez que errava en l'intent d'anotar gràcies a l'aturada de Gil. Al minut 5, un nou gol del Noia arribava de la mà de Brichs qui, regatejant tots els jugadors mataronins, combinava amb Selva, i aconseguia el 0 a 3. Trenta segons més tard, Selva deixava enrere Rocasalbas i aconseguia batre novament a Roger Fernàndez fent el 0 a 4. A falta de quatre minuts pel descans, Formatjé va recuperar la pilota al camp del Mataró i va fer una passada llarga fins a Adam Puig qui, posteriorment, passaria a Xavi Gonzàlez que faria el 1 a 4 amb que es va arribar al descans. Quan faltava un minut el mateix Gonzàlez feia un llançament de falta amb mitja volta i Marc Roca, sol davant la porteria de Gil, enviaria la pilota fora.

A la represa el mal joc del Mataró va seguir sent el protagonista. Errors en defensa i pèrdues de pilota a mig camp obligaven als mataronins a fer xuts llunyans que no sorprenien al porter del Noia, Lluis Gil. Dos gols en dos minuts de Jordi Esteva, situaven el marcador amb un contundent 1 a 6 a falta de 19 minuts per finalitzar el matx. Al minut 9 del segon temps, els àrbitres van assenyalar un penal favorable al Mataró que Bartrès no va poder transformar. Poc després, un nou embolic dins l'àrea del Mataró acabaria amb un gol de Mitjans que deixava el marcador 1 a 7. La reacció mataronina va arribar al minut 21 de la segona amb un nou penal pel Mataró transformat per Rocasalbas. Poc després un contracop de Rocasalbas va significar el 3 a 7 definitiu. Encara hi va haver temps, per a dues jugades més de la mà de Gonzàlez, que Lluis Gil va avortar.