Un moment del partit de dissabte.

El GrupClima Mataró tomba al quart classificat

Els homes d'Ivan Sanz segueixen mostrant el seu millor joc i guanyen 3 a 1 al Liceo

Partit trepidant el que es va viure el passat dissabte al Pavelló Municipal de Cirera. Els homes del GrupClima Mataró van sortir a per totes davant d'un rival que està disputant-se la quarta posició amb el Vic. Un Liceo molt crescut que era quart a la classificació, va presentar-se a Mataró amb certa tranquil·litat. Finalment, però, els mataronins van fer un autèntic recital que va tombar als gallecs amb un fantàstic gol de Marc Navarro des de la línia de tres quarts, un de Jordi Bartrès de falta directa que va deixar amb la boca oberta al pavelló de Cirera i un de rebot de Roger Arnau que va acabar d'arrodonir la festa. Al final, 3 a 1 al marcador, i tres punts més pels de Mataró.

El partit va començar amb un ritme trepidant. El primer en intentar sorprendre al porter visitant va ser Rocasalbas amb un potent xut que va estar a punt de convertir-se en l'1 a 0. Al minut 14 els àrbitres van assenyalar una falta directa sobre el mateix Rocasalbas que Jordi Bartrès va encarregar-se de llançar. I de quina manera. El joc mataroní va enganyar al porter del Liceo i quan el deixar estès a terra va aixecar la pilota magistralment per estrenar el marcador. Poc després va ser el Liceo qui ho va intentar però, una setmana més, un estel·lar Pere Anton va refusar qualsevol opció dels gallecs. Quan faltaven dos minuts per acabar la primera part va ser Marc Navarro qui, des de la línia de tres quarts, inventava un potentissim xut que va provocar que el porter del Liceo veiés la pilota quan aquesta ja estava al fons de la xarxa. En la jugada següent els àrbitres van assenyalar un penal favorable al Liceo que Josama Alen va enviar al pal. Amb el 2 a 0 es va arribar al descans.

En la represa un Liceo molt tocat moralment va dedicar-se a fer llançaments molt precipitats que poc preocupaven al porter mataroní Pere Anton. La defensa del GrupClima, molt ben armada, no va permetre que cap jugador gallecs s'escolés per l'àrea local. Quan s'havien jugat 5 minuts de la segona meitat, novament, els àrbitres van assenyalar penal favorable al Liceo, que Pere Anton, va aturar davant la desesperació de l'entrenador del Liceo, José Querido. Trenta segona més tard va ser Marc Navarro qui novament feia un potent xut que Llaverola aturava, però, un Roger Arnau molt atent va agafar el rebot per establir el 3 a 0 que donava tranquil·litat als mataronins. Quan faltaven 7 minuts per acabar el partit una combinació entre Jordi Bartrès i Xavi Gonzàlez va estar a punt de significar el 4 a 0 si no fos perquè el rebot es va escapar de l'estic de Marc Navarro. Un minut més tard en un contracop Pedro Alver retallava distàncies per als de Galícia. A dos minuts del final, els àrbitres van assenyalar falta directa per als mataronins, però Xavi Gonzàlez no va poder anotar el llançament. Quan faltaven segons per finalitzar, tercera oportunitat per als jugadors del Liceo des del punt de penal. Però no va poder ser, ja que el llançament de Josama Alen va marxar fregant el pal de la porteria de Pere Anton. Finalment, 3 a 1 per als de Mataró que són a un punt de la classificació per a la Copa del Rei.