El GrupClima Mataró rep una golejada del Liceo

Els homes d'Ivan Sanz veuen com el Liceo els tornen la desfeta de l'anada

Partit per oblidar el que es va viure dissabte passat a La Coruña. Els Liceo esperava al GrupClima Mataró amb ganes de revenja després del partit d'anada, on els homes d'Ivan Sanz van esborrar del mapa un equip aparentment superior. La superioritat dels locals i la mala sort dels mataronins van sentenciar un partit (7-1) que deixa als mataronins a dos punts del descens.

Els primers cinc minuts del partit van ser de domini absolut del Mataró: la pilota, el joc i la intensitat fluctuaven al gust dels mataronins que es van sentir molt còmodes. Els dos primers gols locals, fruit de la mala sort que van córrer els de Mataró, van permetre al Liceo jugar amb comoditat i a plaer, en especial al jove jugador argentí Pablo Federico Álvarez.

Al minut 17 va arribar el primer gol, quan Lamas agafava el rebot d'una aturada per part de Calonge i avançava als del Liceo en el marcador. Vint segons més tard, un penal favorable als del Liceo era enviat directament fora. Al minut 20, l'argentí Alvarez inventava un contracop, la pilota s'estavellava al pal i topant contra l'esquena de Calonge acabava escolant-se al fons de la xarxa. A falta d'un minut per arribar al descans, un potent xut s'estavellava al pal de la porteria mataronina per a que, finalment, Alvarez rematés a plaer fent el 3 a 0. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

En la represa, una jugada de mala sort va donar el quart gol als locals. Rocasalbas, amb la pilota controlada, rellisscava i la pilota morta, era recuperada per Josama Alen qui amb un potent xut apujava un nou gol al marcador local. Tres minut després, novament, Alvarez feia una jugada personal que significaria el 5 a 0. Quatre minuts més tard, una falta directe favorable al Mataró, era llançada per Xavi Gonzalez, enviant la pilota al pal.

Amb el partit gairebé sentenciar per part dels locals, l'entrenador mataroní Ivan Sanz va decidir reservar a tres dels pilars de l'equip com Marc Navarro, Roger Rocasalbas i Xavi Gonzàlez, per por a que rebessin una targeta que els comportés un partit de sanció. A més, Ivan Sanz, va donar minuts al joce del planter David Andrés qui va completar una bona actuació.

Al minut 14 era Lamas qui, amb un contracop, enganyava novament a Calonge fent el 6 a 0. Un minut més tard, una pilota penjada a l'àrea mataronina acabaria significant el 7 a 0 entremig d'una confusió. Quan faltaven 5 minut per al final del partit, Adam Puig va fer el gol de l'honor mataroní, que de poc servia.