Navarro va ser l'autor del gol en l'últim minut que va donar ales a l'equip

El GrupClima Mataró frega la remuntada davant el Barça

Els homes d'Ivan Sanz es creixen en els últims 3 minuts de partit i oloren l'empat davant el líder

Es presentava un partit molt complicat i les expectatives van estar a punt d'anar-se'n en orris. Les baixes mataronines de Calero i Rocasalbas auguraven un partit difícil per als mataronins. Pere Anton seia a la banqueta deixant pas al jove David Calonge que aconseguia la titularitat davant el tot poderós FC Barcelona. El Barça, com era d'esperar, va oferir un autèntic recital de joc, mitjançant jugades assajades i potentissims xuts que sorprenien tothom. Però un Mataró lluny d'abaixar els braços va veure com, amb només dos minuts, el marcador passava de l'1 a 4 al 3 a 4. Potser van faltar uns instants perquè els d'Ivan Sanz aconseguissin la remuntada, però la satisfacció per al bon resultat, era evident.

El partit va començar amb clar domini blaugrana. Els homes de Quim Paüls van mostra un autèntic recital de jugades assajades dirigides i coordinades des de la pista pel capità Jose Luis Paez. El primer gol va arribar als 6 minuts de partit, quan Panadero feia un dèbil xut que era desviat per David Paez, que enviava la pilota al fons de la xarxa. Gairebé sense celebrar el gol i amb un Barça a mig gas, es va fregar l'empat. Dos minuts més tard, els àrbitres van assenyalar un penal favorable als blau.grana que David Calonge va aturar. Al minut 13, va arribar el segon gol del Barça en una errada del porter mataroní que va veure com la pilota se li escapava de les mans. Les jugades de pissarra del Barça es succeïen sense parar, però, algunes vegades Calonge i d'altres el pal de la porteria mataronina, van evitar una golejada. Quan faltaven 5 minuts per acabar la primera meitat, era Xavi Gonzalez qui, en un mal refús del porter barceloní, escurçava distàncies per als de Mataró. Amb l'1 a 2 es va arribar al descans.

En la represa va ser Jordi Bartrès qui va estar a punt d'igualar el partit, en una bonica jugada per darrera la porteria que va acabar amb la pilota als peus de Egurrola. Al minut 7 va ser José Luis Paez qui, en un potentissim xut des de mig camp, va sorprendre Calonge i tot el públic del Pavelló de Cirera. Al minut 43 de partit un nou gol de David Paez des de lluny va fer al Barça amo i senyor del matx. Però els mataronins encara no ho havien dit tot. I és que, al minut 42, Xavier Gonzàlez robava la pilota en camp mataroní, i creuant tota la pista, va plantar-se davant Egurrola i, enganyant-lo, va fer el 2 a 4. Amb un Mataró crescut i a l'últim minut, Navarro, que encara no havia dit la seva, va col·locar-se al punt de penal, i aprofitant la mala visibilitat del porter blaugrana, inventava un xut que es convertia en el 3 a 4. En la sacada de mig camp, el Barcelona, va dedicar-se a controlar la pilota durant els 40 segons restants davant d'un Mataró ansiós per aconseguir la remuntada. Al final, la botzina, va esvair el somni dels jugadors i dels aficionats.