El GrupClima Mataró es desplaça a la pista del Maçanet

Oportunitat per als homes d'Ivan Sanz de sumar punts davant el penúltim classificat

El proper dissabte dia 27 de gener a les 21.30h, el GrupClima es desplaçarà fins a la pista del Maçanet per disputar el partit corresponent a la 22ª jornada de lliga. Els homes d'Ivan Sanz, que van caure la setmana passada a la pista del Reus per 3 a 0, es desplacen fins a Maçanet amb l'objectiu de sumar davant un equip inferior, pel que a punts es refereix, situat al penúltim lloc a la classificació.

El GrupClima és dotzè a la classificació amb 18 punts, empatat amb l'Alcoy que és tretzè. Dels 21 partits disputats, els mataronins han aconseguit guanyar en 5 ocasions, han empatat 3 partits i han perdut els 13 restants. Tenen un total de 56 gols a favor i 70 en contra, sent el vuitè equip més golejador i el quart més golejat.

El Maçanet, per la seva part, és 15è a la classificació amb 15 punts. Han aconseguit guanyar 4 dels 21 partits disputats, han empatat 3 vegades i han perdut en les 14 restants. Els de Maçanet han anotat 49 gols i per contra n'han encaixat 69, sent el quart equip menys golejador i el cinquè més golejat.