-
-

Maria Camino

El GrupClima Mataró empata amb el Voltregà en un partit trepidant

Els homes d'Ivan Sanz donen la volta a un marcador que al minut 4 assenyalava 0 a 2

Trepidant partit el que es va viure el passat dissabte al Pavelló de Cirera. El GrupClima Mataró necessitava la victòria tant o més que el Voltregà. L'altíssim ritme de joc i les successions en el marcador van marcar la tònica de, segurament, un dels millors partits d'hoquei que s'han vist enguany a la pista de Cirera. Finalment, rotund empat a 4 al marcador que deixa als mataronins a 3 punts del descens.

El partit va començar amb clar domini dels de Voltregà que, abraçats per la seva afició, van aconseguir fer 2 gols en tan sols 30 segons. El primer va ser el minut 4, quan Marc Roca feia un llançament llunyà, no massa potent, i inexplicablement, la pilota s'escapava de les mans de Pere Anton. Trenta segons més tard, a la següent jugada, Marc Roca veia com Carles Rodriguez es desfeia de la defensa mataronina, li feia una assistència mil·limètrica i Rodríguez perforava novament la porteria mataronina. Amb el 0 a 2 el partit es posava d'esquenes als interessos mataronins, però els d'Ivan Sanz, lluny d'abaixar els braços, van evocar-se a l'atac.

Xavi Gonzàlez va ser l'autor del primer gol dels de Mataró, al minut 9, després d'una bonica jugada dins l'àrea, que va venir seguida d'un dèbil xut i d'un error del porter Torelló que va acabar empenyent la pilota dins la porteria. Al minut 18, un autèntic golàs de Marc Navarro, enganyant al porter del Voltregà, va fer embogir la silenciosa afició mataronina, i va fer callar la multitud de Voltregà. Dos minuts més tard del gol de Navarro, Rocasalbas inventava un xut llunya que Ivan Acuña desviava lleugerament, despistant a Torelló, i endinsant la pilota novament al fons de la xarxa. Amb el 3 a 2 es va arribar al descans.

En la represa, un nou ensurt per als mataronins al minut 5 va acabar amb final feliç. Els àrbitres van assenyalar un penal favorable al Voltregà que Miquel Plaza xutava molt desviat. Dos minuts més tard, Carles Rodriguez li robava la pilota a Rocasalbas al mig del camp, i se'n anava sol fins a encarar a Pere Anton i, enganyant-lo, aconseguia empatar novament el partit. A la següent jugada, el mateix Rocasalbas, arreglava la desfeta amb un magnífic gol que avançava als mataronins en el marcador, davant la bogeria del públic assistent. A falta de 7 minuts per al final, un contracop de Dani Rodríguez significaria el 4 a 4 definitiu amb que es va acabar el partit.