El GrupClima Mataró empata amb el CE Noia en un partit molt disputat

Els homes d'Ivan Sanz mostren un excel·lent ritme de joc propi de l'Ok Lliga

Una combinació d'altíssim nivell i trepidant rite de joc està sent la carta de presentació del GrupClima Mataró de cara la temporada 2006 – 2007 a la màxima competició d'hoquei estatal. Després de guanyar a la Selecció Júnior Estatal i d'empatar a 2 amb el Lloret, els mataronins van mostrar-se radiants davant d'un CE Noia. L'empat a 4 resultant es va quedar curt pel ritme de joc que van mostrar ambdós equips.

El primer en estrenar el marcador va ser Roger Rocasalbas, qui amb un potent xut per l'escaire de la porteria del Noia, va avisar als locals del potencial de l'equip mataroní. L'alegria per als homes d'Ivan Sanz es va veure truncada quan el CE Noia va aconseguir empatar el partit. Amb l'empat a 1 el ritme de joc va augmentar en intensitat fins que els locals van avançar-se novament el marcador, aconseguint així marxar al descans amb la victòria momentània.

En la represa, Ivan Acuña va entrar a la pista. La primera pilota que va tocar va acabar al fons de la porteria del CE Noia gràcies a un fort xut que va sorprendre el porter de l'equip local. Poc després, però, els locals van avançar-se al marcador. Amb el 3 a 2, va ser el mateix Acuña qui, poc content amb només un gol, va anotar el segon en una fantàstica jugada: d'esquena a la porteria, va inventar-se una mitja volta que va cloure amb un fort xut.

Semblava que l'empat a 3 havia de fer el resultat definitiu quan, un gol dubtós va col·locar els locals novament per davant. Una jugada dins l'àrea mataronina va deixar Pere Anton estès a terra. L'àrbitre, però, no va considerar que le jugador del Noia hagués fet falta a Pere Anton i va validar el gol. A falta d'un minut per acabar el partit, Adam Puig, qui encara no havia dit la seva, va anotar el 4 a 4 definitiu.