El GrupClima Mataró empata a 2 amb el Lloret

Els homes d'Ivan Sanz derroten la Selecció Júnior Estatal i empaten a 2 amb el Lloret

La pretemporada per als jugadors del GrupClima Mataró està seguint un ritme frenètic. Després de guanyar la Selecció Júnior Estatal (4-3) i d'empatar a 2 amb el Lloret els jugadors mataronins preparen el partit que avui mateix els portarà fins a la pista del CE Noia a les 19.30. D'aquesta manera, la pretemporada per al GrupClima toca fons per encarar el primer partit de lliga, que serà el proper dia 9 de setembre a les 20h a la pista del Blanes.

Pel que fa als dos darreres partits de pretemporada, el primer d'ells que va mesurar els mataronins amb la Selecció Júnior Estatal va cloure amb resultat favorable als de Mataró. (4-3) Amb els gols de Roger Rocasalbas, Xavier Gonzàlez i Marc Navarro per partida doble van permetre al GrupClima dominar tot el partit el marcador. La selecció, que ha estat realitzant partits per encarar el Campionat d'Europa de Saint Omer (França).

El partit amb el Lloret va ser totalment diferent. Els locals es van avançar ben aviat al marcador amb 2 gols que preveien un mal resultat per als homes d'Ivan Sanz. Tot i les males perspectives, primer Roger Rocasalbas i després el jove Jordi Bartrés van protagonitzar el remuntada que va permetre al GrupClima empatar el partit a 2 gols. El partit amistós va constar de tres parts de 25 minuts: en la primera, els mataronins van mostrar un mal joc que va permetre als de Lloret avançar-se al marcador. En la segona part, el joc dels d'Ivan Sanz va millorar notablement, fins que a la tercera i definitiva part, van mostrar el seu millor estil aconseguint remuntar un partit que s'havia posat d'esquena.