Calero i Bartrès defensant una jugada d'atac del Blanes

El GrupClima Mataró deixa escapar tres punts davant el Blanes

Els mataronins van fallar fins a quatre llançaments de pena màxima

Excel·lent primera part del GrupClima Mataró que es va veure esborrada per un mal segon temps. Després de demostrar en els primers 25 minuts la talla dels mataronins com a conjunt, aconseguint anar al descans amb un resultat favorable de 2 a 0, en la segona part es va esfumar. Un Blanes molt llançat a l'atac va aconseguir remuntar un partit que perdia des del minut 3. Finalment, el marcador mostrava un ajustat 3 a 4 favorable al Blanes.

La primera part va ser totalment de color mataroní. Els homes d'Ivan Sanz van eclipsar un Blanes que venia amb ganes de repetir el resultat de la primera volta. Al minut 3 una fantàstica combinació entre Calero i Rocasalbas va estrenar el marcador. Set minuts més tard, Roger Arnau recollia a l'aire una precisa passada de cullera de Jordi Bartrès i amb un llançament creuat abatia per segona vegada el porter del Blanes, Ernic Freixes. Amb aquest resultat es va arribar al descans, amb domini mataroní a la pista i al marcador.

En la represa, quan s'havien jugat 10 minuts els àrbitres van assenyalar una falta directa favorable als de Blanes que Raed es va encarregar de transformar. Amb el 2 a 1 al marcador els de Blanes es van llançar a l'atac en busca de la remuntada. Poc després, una nova acció atacant del Blanes va ser frustrada pel porter mataroní Pere Anton. Posteriorment, una nova falta directa favorable al Blanes, no va convertir-se en gol ja que Raed la va enviar fora. Al minut 37, un nou gol de Raed va fer perillar la victòria per als mataronins. Després del gol de l'empat, Bartrès va ser l'encarregat de fer el llançament de la pena màxima i va veure com el porter Freixes aturava el que podria haver sigut el gol de la victòria. Dos minuts després, novament Raed anotava el seu particular hat-trick avançant als de Blanes al marcador.

Amb el 2 a 3 va arribar la jugada polèmica del partit: els àrbitres van assenyalar un penal favorable als de Mataró que Rocasalbas va llançar. El porter Feixes, però, en no estar quiet abans que l'àrbitre xiulés, va veure una targeta groga. En la repetició del llançament del penal, Freixes va repetir la mateixa acció, i novament, va veure targeta groga i posteriorment, blava, que el deixava fora del partit. Seguidament, la polèmica va continuar quan, el seu substitut, Xavier Calonge, germà del porter mataroní David Calonge, va sortir a la pista abans que el porter titular, Freixes, abandonés el terreny de joc, fet que hagués provocat targeta blava directe a Calonge, falta directa favorabla al Mataró i que el Blanes es quedés sense porter. Però els àrbitres no van veure l'acció i, enmig de la desesperació de la banqueta mataronina, el partit va continuar. Calonge doncs, va ser l'encarregat d'aturar el tercer llançament de Rocasalbas.

Després de la polèmica jugada, novament Raed anotava per als de Blanes en un contracop. En l'últim minut de partit encara hi va haver tempr perquè Calero digués la seva amb un magnífic gol recollint una passada per darrera que va acabar amb un remat a l'aire. I no hi va haver temps per a més. Finalment, 3 a 4 favorable al Blanes que es va emportar tres punts molt suats del Pavelló de Cirera.