El GrupClima Mataró clou la temporada esborrant del mapa al Lleida

Els homes d'Ivan Sanz juguen sense pressió un partit intranscendent, i acaben golejant als locals per 1 a 5

Partit sense història el que es va viure el passat dissabte a la pista del Lleida. L'entrenador mataroní, Ivan Sanz, havia assegurat a capgròs.com, abans d'assegurar-se la permanència, que el partit amb el Lleida seria molt complicat, gairebé impossible aconseguir punts, i que calia sumar davant l'Igualada. La realitat va superar les expectatives i els mataronines van sumar un punt amb l'Igualada i tres amb el Lleida. La victòria per 1 a 5 deixa als mataronins a la dotzena posició amb 28 punts.

Durant la primera meitat el partit va estar molt igualat. Al minut 6 els àrbitres van assenyalar un penal favorable al Lleida després que Calero aixequés la pilota dins l'àrea. Soler va ser l'encarregat de fer el llançament i un Calonge molt concentrat va refusar la pilota. Quan faltaven 3 minuts per al final de la primera meitat, va ser Rocasalbas qui, després d'escolar-se per la banda, va llançar una bola rasa que Gascón va veure quan ja era al fons de la xarxa. Amb aquest gol es va arribar al descans, en una primera meitat on ambdós porters van tenir molta feina, però no es van materialitzar les oportunitats.

En la represa el ritme de joc va augmentar considerablement. Als 3 minuts de joc, Ivan Acuña robava una pilota al centre del camp i aconseguint enganyar a Gascón feia el 0 a 2. Un minut més tard, una falta directa comesa sobre Arnau, era llançada pel mateix Acuña que aquesta vegada no aconseguia anotar. Als 14 minuts, Adam Puig prenia un rebot d'una aturada de Marín (que havia substituit a Gascón al minut 2 de la segona part) i anotava el 0 a 3. La mateixa jugada va ser repetida per Puig tres minuts més tard quan va fer el 0 a 4.

El public de Lleida, indignat per les decisions arbitrals, va fer pressió fins a aconseguir que es xiulés un penal favorable als locals, que Soler enviaria al pal. A falta de 3 minuts, Costa feia mitja volta aconseguint enganyar a Calonge i fent el 1 a 4. Un minut més tard, un nou penal per al Lleida era llançat per Ribot i aturat per Calonge. En una actuació d'impotència, Galan cometia una clara falta que era llançada pel jove Eric Florença qui aconseguia fer el seu primer gol a l'Ok Lliga en el segon partit que jugava. Finalment, 1 a 5 al marcador i victòria merescuda per als mataronins.