El GrupClima Mataró cau injustament a la pista de l’Alcoi

Jordi Bartrès i Roger Arnau van abandonar el terreny de joc per lesió a causa de l'agressiu joc mostrat pels locals

El partit que es presentava complicat va acabar convertint-se en un autèntic infern. El GrupClima Mataró va veure, com una pista completament plena, no com el Pavelló de Cirera, i l'actuació arbitral en contra, els va fer la vida impossible davant un Alcoi que no va demostrar ser superior. El resultat final de 3 a 1 permet als de València passar per davant dels mataronins a la classificació i col·locar-se dotzens.

El partit va començar molt bé per als interessos mataronins. Tot i que durant la primera part hi va haver poques ocasions per part d'ambdós equips, els homes d'Ivan Sanz van mantenir el control de la pilota i dominaven un Alcoi que va sortir molt tancat i atemorit. Però un pavelló ple de gom a gom que no cessava de xiular l'equip maresmenc va complicar les coses als mataronins. La jugada polèmica d'aquesta primera meitat va arribar quan, Jordi Bartrès va rebre un fort cop per part d'un jugador local i es va haver de retirar de la pista amb un dit trencat. La primera part va cloure sense gols i amb un Mataró que perdia un dels seus puntals.

En la represa, i quan només s'havia jugat un minut, un xut que era refusar per Pere Anton, va ser recollit per Seró que, xutant la mà del porter mataroní, va veure com els àrbitres li donaven per vàlid el gol. Arrel d'aquesta jugada, el jove porter mataroní va ressentir-se del fort cop rebut. Quan faltaven 16 minuts, Marc Navarro aconseguia l'empat gràcies a un fort xut que es va estavellar al patí de Santiago per finalment acabar al fons de la xarxa de la porteria local. Amb l'empat, una polèmica jugada entre Miquel Calero i Toni Seró va acabar amb blava per Calero quan va ser el jugador valencià qui va propinar al mataroní un cop de puny. Arrel d'aquesta jugada, els àrbitres es van veure desbordats per un públic molt pressionant que els va condicionar.

Quan faltaven 11 minuts novament Seró robava una pilota al mig de la pista i es plantava sol davant de Pere Anton aconseguint driblar-lo i avançant als locals al marcador (2 a 1). Poc després, era Roger Arnau qui rebia un fort cop per part d'un jugador valencià i es veia obligat a abandonar la pista. A falta de 6 minuts una falta directa més que rigorosa favorable als valencians es convertia amb el 3 a 1 definitiu en un partit més que polèmic. Arrel de la jugada polèmica de Calero, els àrbitres van perdre el control del partit ensenyant targeta groga a l'entrenador mataroní, posteriorment no assenyalant una clara falta directe sobre Roger Rocasalbas i, quan el jugador del GrupClima, va reclamar una sanció per al jugador de l'Alcoi, va veure com l'expulsaven a ell. A falta d'un segon, Miralles veia la targeta vermella directe per agredir violentament a Roger Rocasalbas. Una injustícia per als mataronins que veuen com la situació es complica cada dia més.