El GrupClima Mataró cau a Igualada

Resultat injust per als homes d'Ivan Sanz que, tot i no proposar-s'ho, diuen adéu a la Copa del Rei

Partit injust i resultat enganyós el que es va viure a Igualada el passat dimarts. I és que, un partit a priori complicat, va posar-se de cara per als mataronins que van veure com una decisió arbitral truncava les seves expectaves. Finalment, 4 a 1 favorable als d'Igualada que asseguren la seva plaça per a la competició de la Copa del Rei.

El partit va començar molt bé per als interessos mataronins amb domini de la pilota i control del joc. La sort mataronina va marxar lluny d'Igualada quan s'havien jugat 4 minuts de partit. En un llançament de falta, aparentment sense perill perquè la pilota anava rasa, la bota de Fernàndez va desviar lleugerament la pilota deixant Pere Anton batut. Amb l'1 a 0, i amb aquesta poca fortuna, semblava que els homes d'Ivan Sanz abaixarien els braços però no va ser així. Quan faltaven 10 minuts, una falta directe sobre Bartrès que ell mateix va llançar podria haver significat l'1 a 1 si no hagués sigut per la gran actuació del porter local Bargalló. D'aquesta manera va acabar la primera part entre dos equips que no van arriscar el més mínim i que van procurar mantenir la defensa molt ben col·locada i oblidant l'atac.

En la represa, i quan s'havies jugat 5 minuts, Calero s'enduia la pilota del seu propi camp, fent una passada a Bartrès perquè aquest, servís en safata de plata en gol, a Xavi Gonzàlez que establiria l'1 a 1. Sis minuts més tard, els àrbitres van assenyalar un penal sobre Fernàndez que ell mateix es va encarregar de llançar, i Pere Anton, d'aturar. La jugada clau del partit va arribar quan faltaven 7 minuts. En un contracop de Fernàndez, Navarro va provar d'aturar al jugador de l'Igualada i l'estic del mataroní va impactar a la cama del d'Igualada. Una jugada sense més transcendència si no hagués sigut perquè el jugador local va llançar-se a terra, mostrant senyals de dolor com si Navarro l'hagués agredit. Els àrbitres, que es van deixar emportar per les pressions de la banqueta local i pel públic assistent, van assenyalar falta directa i van treure blava directa a Marc Navarro, deixant-lo fora del partit i de la propera convocatòria, ja que haurà de complir un partit de sanció. La falta directa va ser llançada per Caceres que va establir el 2 a 1.

Dos minuts més tard, Busquets signava el 3 a 1 mitjançant una jugada personal. Quan faltaven 3 minuts, els àrbitres van assenyalar un penal favorable als de Mataró, però Rocasalbas va errar en el llançament de la pena màxima. Arribats a aquest punt i em cronometre pressionant, els homes d'Ivan Sanz van llançar-se a l'atac en busca de gols. L'avançament de l'equip cap a l'atac va permetre a Fernàndez fer una jugada `personal que significaria el 4 a 1 definitiu.