El GrupClima Mataró aconsegueix un punt a la difícil pista del Vigo Stick

Els homes d'Ivan Sanz empaten un partit que guanyaven 1 a 3 quan faltaven 12 minuts

El GrupClima Mataró va veure com amb 12 minuts s'escapaven 3 valuosos punts de la complicada pista del Vigo Stick. Els mataronins, que van fer anar a remolc del marcador als locals durant tot el partit, van acusar una apagada de la llum que va durar gairebé 20 minuts. Quan es va reprendre el partit, els de Vigo havien carregat les piles per sorprendre un Mataró que havia sigut superior. Finalment, 3 a 3 i repartiment de punts que deixa les coses de la següent manera: els mataronins segueixen novens a la classificació amb un punt més (11) empatats amb el desè classificat, l'Igualada. I els de Vigo, escalen una posició i es col·loquen tretzens amb 6 punts.

El partit, que va tenir clar color mataroní, va començar amb un autèntic golàs de jove Jordi Bartès en un llançament de falta directa. Poc després de l'1 a 0, els àrbitres van assenyalar un penal a favor del Vigo, que el David Calonge va aturar perfectament. El porter titular mataroní, Pere Anton, es va perdre el matx a causa d'un trau que es va fer al front en el darrer entrenament. Al minut 16, Sama va fer un fort llançament que David Calonge va tocar, però no va aconseguir impedir que la pilota s'escolés al fons de la xarxa. Amb l'1 a 1, va entrar a la pista Xevi Gonzàlez, i amb només 20 segons de joc, va aconseguir inventar un fort xut que va significar l'1 a 2 definitiu de la primera part.

En la represa, quan només s'havia jugat un minut i mig, els àrbitres van assenyalar un segon penal favorable als locals, que novament Calonge aturava. Al minut 7, va ser Rocasalbas qui, en una espectacular jugada individual, aconseguia fer l'1 a 3 que semblava sentenciar el partit. Dos minuts més tard, però, es va succeir el fet que truncaria el partit als mataronins. Una apagada de la llum que va perllongar-se gairebé 20 minuts va trencar el ritme del partit. Quan es va reprendre la normalitat, els àrbitres van assenyalar un tercer penal a favor dels de Vigo. Davant la desesperació local, David Calonge va tornar a aturar el llançament. Al minut 13, però, en un embolic dins l'àrea, dos jugadors del Vigo van col·locar-se davant de Calonge per impedir que veiés un tercer jugador que faria un xut fulminant aconseguint el 2 a 3. Quan faltaven tres minuts, en una jugada molt semblant a l'anterior, novament dos jugadors impedeixen la visió del porter mataroní, perquè un tercer aconseguís el 3 a 3 definitiu.