-

Maria Camino

El GrupClima esborra del mapa un feble Maçanet

Els homes d'Ivan Sanz guanyen els dos partits del cap de setmana

Es presentava un cap de setmana intens per als jugadors del GrupClima Mataró i els homes d'Ivan Sanz van estar a l'alçada de les circumstàncies. El primer partit, disputat el divendres davant el Voltregà va cloure amb un 3 a 4 favorable als mataronins. Dissabte es va acabar d'arrodonir la festa amb un contundent 6 a 2 al Maçanet. L'equip d'Ivan Sanz mostra dia a dia una millor cara i la jove plantilla s'entén a la perfecció.

El partit amb el Maçanet no podia començar millor. Als dotze segons de joc Ferran Formatjé ja va estrenar la porteria del Maçanet amb un contracop que va resoldre perfectament. Al minut 1, un penal favorable al Mataró era llançat per Formatjé i aturat per Puig. Al minut 14 una bonica triangulació entre els jugadors del Mataró va acabar amb un potent xut a mitja alçada de Roger Arnau que feia el 2 a 0. Quan faltaven dos minuts per finalitzar la primera meitat, un penal favorable als de Maçanet era aturat per un Roger Fernàndez molt ben situat.

En la represa, als quatre minuts i mig, Rocasalbas feia el 3 a 0 amb un potent xut. Segons més tard, els mataronins van perdre la possessió de la pilota a mig camp i Fernàndez molt atent, aconseguia retallar distàncies amb el 3 a 1. Al minut 9, era novament Fernàndez qui, amb un potent xut dins l'àrea, aconseguia el 3 a 2. Cinc minuts més tard, el jove Eric Florenza recollia un refús del porter del Maçanet i amb un xut sec aconseguia el 4 a 2. Al minut 17, Castanyer va llançar un penal favorable al Maçanet però Calonge va aconseguir avortar l'intent. Al minut 22 un nou contracop mataroní va acabar amb un bonic gol del capità Xavi Gonzàlez. Seixanta segons més tard, un nou penal favorable al Maçanet, era aturat per Calonge. I finalment, a falta de 48 segons pel final, una passada de Gonzàlez cap a Bartrès, permetria al jove mataroní sentenciar un feble Maçanet que no va oposar resistència a la golejada mataronina. Finalment, el marcador mostrava un contundent 6 a 2 que deixa un bon gust de boca als d'Ivan Sanz.