El GrupClima es passeja per la pista del Voltregà

Els homes d'Ivan Sanz tomben un equip veterà a l'Ok Lliga i els compliquen la salvació

Trepidant partit el que es va viure el passat dissabte a la pista del Voltregà. Els jugadors del GrupClima Mataró van passejar-se per la sempre complicada pista del Voltregà fins arribar a desesperar als jugadors locals. Una serie de gols encadenats que va començar al minut 10 de la primera part, va arribar a deixar el marcador 0 a 4 a favor dels maresmencs. Els d'Osona, van retallar distàncies, però els mataronins van tornar a carregar piles per anotar un més que favorable 1 a 7. Finalment, el resultat de 3 a 7 dona els tres punts als de Mataró que es col·loquen en novena posició (14 punts) empatats amb l'Igualada que és vuitè.

El partit va començar amb clar domini dels de Mataró que van fer-se amb el control de la pilota davant la desesperació dels locals. Els homes d'Ivan Sanz van començar un recital de llançaments a la porteria del Voltregà que pronosticaven el que acabaria sent el partit: un autèntic festival de jugades dels de Mataró. El primer gol va arribar al minut 10 de partit, quan Marc Navarro intentava una vaselina i el porter del Voltregà, Roger Torelló va refusar la pilota. Adam Puig, agafava el rebot, cedia cap a Xevi Gonzàlez i en un mal refús de la defensa, la pilota s'escolava al fons de la xarxa. Gairebé 8 minuts més tard arribava el segon gol, obra del jove Adam Puig després d'una magnífica jugada de Marc Navarro. El 3 a 0 va venir de la mà de Navarro qui, després d'una excel·lent passada del jugar júnior David Andrés, aconseguia driblar al porter Torelló. Després del gol de Navarro, els àrbitres van anul·lar un gol als locals per una falta en defensa saltant la llei de l'avantatge. Quan faltaven 2 minuts per finalitzar la primera part, Jordi Bartrès va dir la seva en un magnific contracop que el va deixar sol davant de Torelló i el jove mataroní, molt hàbil en l'u contra u, va enganyar el porter local, i escolant la pilota per l'escaire. Un minut més tard, seria Oriol Vives qui faria el primer pels locals en un error defensiu dels homes d'Ivan Sanz. Amb l'1 a 4 es va arribar al descans.

En la represa, quan només s'havien jugat 4 minuts, Xavi Gonzàlez tornava a fer pujar els colors al porter local en una jugada que va evidenciar que dissabte no era el millor dia de Roger Torelló. La temperatura del partit va pujar considerablement al minut 5 a causa d'una pica baralla entre Xavi Gonzàlez i Oriol Vila que va provocar la blava directa per Gonzàlez i la groga per al porter local, Torelló, per sortir de la porteria i agredir al jugador mataroní. La tensió del moment es va perllongar gairebé 10 minuts en que les dures entrades van estar a punt de costar algun lesionat. El joc dur tant en defensa com en atac dels dos equips va provocar un seguit de faltes que van travar el joc. Al minut 17 de la segona part Marc Navarro va establir l'1 a 6 en un espectacular gol de falta directa. Trenta segona més tard, el mateix Navarro signava el seu personal hat-trick amb un fort llançament que va passar per sota les cames de Torelló. El 2 a 7 va venir de la mà d'un clar penal favorable als de Voltregà que va llançar Plaza i en el que Pere Anton hi va poder fer ben poc, tot i la gran actuació que va tenir, una vegada més, el porter mataroní. Finalment, quan faltaven 3 minuts per al final del partit, el Voltregà va poder maquillar la derrota amb un gol d'Oriol Vila que va significar el definitiu 3 a 7.