El GrupClima empata 'in extremis' amb el Maçanet

Els homes d'Ivan Sanz empaten a 5 minuts del final davant el penúltim classificat

Partit molt disputat el que es va viure el passat dissabte a la pista del Maçanet. Un Mataró que semblava controlar el partit va veure com els penúltims classificats se'n anaven del marcador amb un 3 a 1. Finalment, un gol de Bartrès i un altre de Rocasalbas de penal permetien als mataronins esgarrapar un important punt que els permet avançar l'Alcoy en la classificació, després de tres setmanes empatats.

El partit va començar amb domini local quan, al minut 10, Estanis feia l'1 a 0 després d'una perfecte passada interior a de Rodri. Vint segons més tard, els àrbitres assenyalaven un penal favorable als de Mataró, que Marc Navarro s'encarregava de llançar i Serra d'aturar. Quaranta segons més tard, un nou penal, aquesta vegada a l'àrea mataronina posava a prova a Pere Anton, que endevinant les intencions de Maqueda, frustrava el que podria haver sigut el 2 a 0. Quan faltaven 4 minuts, un clar penal sobre Gonzàlez era executat per ell mateix i Serra, novament, aturava evitant l'empat. Pocs segons després, però, en un ràpid contracop dels mataronins, el mateix Gonzàlez feia l'empat a 1 amb que s'arribava al descans.

En la represa, i quan només s'havien jugat 40 segons, el Maçanet s'avançava novament al marcador gràcies al llançament de penal de Rodri que va aconseguir enganyar el porter mataroní Pere Anton. Deu minuts més tard, un nou penal favorable als mataronins, era llançat per Jordi Bartrès que veia com Serra aturava. El rebot, però, va ser favorable al mataroní que va estavellar un fort xut al pal. Al minut 14 un nou gol d'Estanis (3-1) complicava molt les coses als homes d'Ivan Sanz. Lluny d'abaixar els braços, el primer en iniciar la remuntada va ser Jordi Bartrès que, rebent una passada de Gonzàlez, aconseguia el 3 a 2. I, a cinc minuts del final, els àrbitres assenyalaven un nou penal favorable als de Mataró que, aquesta vegada si, Rocasalbas aconseguia transformar fent el 3 a 3.