-
-

El GrupClima empata amb el Lloret en un partit avorrit

Els homes d'Ivan Sanz no poden guanyar un Lloret que no va demostrar ser superior

El partit es presentava accessible i amb la possibilitat d'escalar dos posicions si els mataronins guanyaven. Però no va poder ser. El Lloret va avançar-se ven aviat al marcador i el GrupClima va haver d'anar a remolc del marcador fins que, al minut 41, Xavi Gonzàlez va aconseguir empatar. Però res més. El marcador va quedar congelat amb l'1 a 1, resultat que deixa estàtics als mataronins a la dotzena posició.

El partit va començar amb el control de la pilota molt dividit. Fins que, poc abans dels 10 minuts de partit, Ivan Tibau avançava als de Lloret al marcador. Després del gol, el domini de la pilota va ser per part del Lloret que va provar-ho de totes maneres sense aconseguir fortuna. Al minut 20 una passada que arribava a l'estic de Rocasalbas va estar a punt de convertir-se en l'empat si no hagués sigut per la mà providencial que va treure el porter del Lloret, López. Un minut més tard, era Pelicano, qui, amb un fort xut, provava de sorprendre Pere Anton que va aturar la pilota amb la cama. Al minut 21 una jugada polèmica va estar a punt de sortir cara als mataronins: Jordi Bartrès controlava a la pilota a l'àrea del Lloret i rebia una clara falta que els àrbitres no van assenyalar, permetent que el joc seguís i els jugadors del Lloret muntessin un contracop. Dins l'àrea mataronina, els àrbitres van assenyalar penal favorable al Lloret, i després van mostrar targeta groga al jugador que havia comés la falta sobre Bartrès. En mig de la indignació dels jugadors mataronins, per mostrar targeta i no assenyalar falta, Pelicano feia el llançament de penal que, Pere Anton molt ben situat, aconseguia frustrar. D'aquesta manera s'arribava al descans, amb victòria del Lloret per 0 a 1.

En la represa, el partit va pujar en intensitat i sobretot, en número de faltes. El joc, molt travat, impedia als jugadors d'Ivan Sanz materialitzar les oportunitats de que disposaven. Al minut 5 d'aquesta segona meitat, Bartrés controlava una pilota a la frontal de l'àrea però Ivan Tibau aconseguia prendre-li l'esfèric quan el mataroní anava a fer el llançament. Un minut més tard, una rapidíssima combinació entre Bartrés, Navarro i Xavi Gonzàlez acabava amb un potent xut de l'últim que, una vegada més, era aturat per López. La successió de faltes per aturar el joc i la solidesa de la defensa del Lloret feia molt difícil als mataronins empatar el matx. Però va ser el capità del GrupClima, Xavi Gonzàlez, qui al minut 41 controlava la pilota a la línia de tres quarts i, després de fer mitja volta, feia un fortíssim llançament que sorprenia al porter López, aconseguint així l'empat a 1 en mig de l'eufòria del públic assistent.