El GrupClima empata amb el Geieg de Girona en un partit polèmic

Els homes d'Ivan Sanz perden el control del partit en la segona meitat

Mal partit per part dels dos equips el que es va veure al Pavelló Municipal de Cirera el passat dimecres. Els mataronins van començar dominant el partit sense massa dificultats i van aconseguir arribar al descans amb el resultat favorable de 2 a 0. Els d'Ivan Sanz es van mostrar molt superiors als gironins que fins a la segona part no van donar cap senyal de perill a la porteria mataronina. Una segona meitat marcada per la polèmica va acabar amb el definitiu empat a 2.

La primera part va ser tot un espectacle dels de Mataró: una gran jugada iniciada pel nouvingut Joan Miquel Calero dins de l'àrea dels mataronins va ser la matriu del primer gol. La jugada iniciada per Calero va permetre que la pilota quedés a l'stick d'Ivan Acuña que, amb el porter batut, va estrenar el marcador per als de Mataró. Poc després, va ser Jordi Bartrès qui, en una jugada semblant a la de la darrera setmana, va fer una mitja volta davant el porter aconseguint despistar-lo, anotant així el 2 a 0 amb el que es va arribar al descans.

En la represa, la tònica del partit va fer un tomb de 360 graus. El joc es va embolicar aparentment per la falta de rigor del col•legiat qui, no va mantenir el mateix criteri a l'hora d'assenyalar faltes en un i altre equip. Discussions entre els jugadors i un joc brut, on es succeïen les faltes va provocar que l'àrbitre, a falta de 8 minuts per al final del partit, assenyalés dos penals a favor del Geieg de Girona. Amb aquests dos gols es va arribar al final del partit, amb el resultat d'empat a 2.