El GrupClima empata amb el Blanes en un amistós trepidant

Un Blanes excessivament dur no pot amb el jove GrupClima

Trepidant partit el viscut el divendres 24 al Pavelló de Cirera. Tot i la primera meitat bastant avorrida, els homes d'Ivan Sanz van estrenar el marcador només començar la segona meitat. Amb el 2 a 0 al marcador, la intensitat mataronina va baixar, i el Blanes va aprofitar-se'n aconseguint remuntar i col•locant al resultat un còmode 2 a 4. Però la força dels mataronins va poder amb la situació, i finalment, es va arribar a l'empat a 4.

El partit va començar amb el domini de la pilota molt repartit entre ambdós equips. Les triangulacions se succeïen tot i que no s'arribava a xutar amb precisió a porteria. Un Marc Roca lluitador, va agradar a la seva afició davant la que hi jugava per primera vegada, igual que Ferran Formatjé i Roger Fernàndez que tornava després d'un període lluny del club mataroní. Els tres fitxatges van sortir a l'equip titular, juntament amb Roger Rocasalbas i Xevi Gonzàlez. La primera meitat va cloure sense gols, i amb un joc excessivament dur i travat a causa de les múltiples faltes.

L'ambient de la segona meitat va ser totalment diferent. Al minut 9 era Jordi Bartrès qui, mitjançant un bonic xut creuat, perforava la porteria del Blanes encetant el marcador. Dos minuts més tard, una jugada de Rocasalbas deixant la pilota a l'àrea després d'una mitja volta, era sentenciada per Formatjé que feia d'aquesta manera el segon gol de la nit. Un minut més tard, el Blanes retallava distàncies amb un contracop. A la jugada següent, novament el Blanes anotava empatant el marcador amb un espectacular gol des de mig camp.

Amb el marcador empatat, el Mataró es va veure eclipsat per un Blanes molt dur que encara va tenir temps, en dos minuts, d'anotar dos gols més i deixar el marcador 2 a 4 a falta de 10 minuts pel final del matx. Arribats a aquest punt, els jugadors visitants van mostrar-se excessivament durs, els quals tot i ser avisats per l'àrbitre, van arribar a lesionar a Marc Roca, que va haver d'abandonar el terreny de joc. Després de rebre el correctiu arbitral, amb dues blaves, els visitants van rebre un altre lliçó per part dels jugadors del GrupClima, els quals, amb dos minuts, van empatar el partit: el primer gol el feia Formatjé després d'una jugada de Bartrès, i el 4 a 4 definitiu va venir de la mà d'Adam Puig, després d'una centrada, novament, de Bartrès.